Çözüldü Pubg New State Rootlu Cihaz Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, cihazımda root desteği var ve bunu New State fark ediyor. Magisk gizleme bölümünden gizledim fakat faydasını görmedim. Rootlu bir şekilde oyunu oynamanın yolu var mı acaba?

Çözüm
Merhabalar eğer oyunu emulatör den açmaya çalıştıysanız yine aynı hatayı alacaksınız (cihazınız rootlu) çünkü emulatörlerin hiçbirinde şu anda pubg new state çalışmamakta hepsi aynı hatayı veriyor diye biliyorum rootlu bir telefondan oynamaya çalışıyorsanız rootu kaldırmanın bir yolunu bulup oyuna tekrar erişmeyi deneyebilirsiniz İYİ FORUMLAR
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar eğer oyunu emulatör den açmaya çalıştıysanız yine aynı hatayı alacaksınız (cihazınız rootlu) çünkü emulatörlerin hiçbirinde şu anda pubg new state çalışmamakta hepsi aynı hatayı veriyor diye biliyorum rootlu bir telefondan oynamaya çalışıyorsanız rootu kaldırmanın bir yolunu bulup oyuna tekrar erişmeyi deneyebilirsiniz İYİ FORUMLAR

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhabalar eğer oyunu emulatör den açmaya çalıştıysanız yine aynı hatayı alacaksınız (cihazınız rootlu) çünkü emulatörlerin hiçbirinde şu anda pubg new state çalışmamakta hepsi aynı hatayı veriyor diye biliyorum rootlu bir telefondan oynamaya çalışıyorsanız rootu kaldırmanın bir yolunu bulup oyuna erişebilirsiniz İYİ FORUMLAR
Bilgi için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...