- Yasaklandı
-
Puma
Banlı Üye
Knki anlatmaya istediğim şey bu değil sadece farklı bir bypass yöntemi varsa atabilirsiniz dedim.eğer 24 saatlik ban yiyorsan bu rapordandır belli ettiğindendir 100 yıllık yiyorsan hile fixdir
maalesef knk oyun ölmüş zatenKnki anlatmaya istediğim şey bu değil sadece farklı bir bypass yöntemi varsa atabilirsiniz dedim.
Aynen güncelleme falanda gelmiyor artık.maalesef knk oyun ölmüş zaten
Bypass yaparsan oyundan falan atmaz kısaca ne yapacaksan yaparsın.biz bypas yapaiblirsek eger cheat engine ile pointer bulabilirmiyiz ?
çin hilesi ile kullanıp seviye 20deyim işe yarıyor bence ama ban atabilir her anlite bypass hiç kullanmadım da acaba işe yarıyor mu
Merhaba dostum, çin hilesini kullandığım ilk gün 2 hesabım da 100 yıl ban yedi. ilk hesabımda no recoil aimbot vs. kullandım ama 2. hesabımda sadece esp açtım ve belli etmemeye çalıştım. yine de ban yemekten kurtulamadım. var mı dır bir yöntemi?çin hilesi ile kullanıp seviye 20deyim işe yarıyor bence ama ban atabilir her an
Kanki hiçbir şey açmayacaksın sadece esp ile 4 günde 22 level olmuştum. çin hilesiyleMerhaba dostum, çin hilesini kullandığım ilk gün 2 hesabım da 100 yıl ban yedi. ilk hesabımda no recoil aimbot vs. kullandım ama 2. hesabımda sadece esp açtım ve belli etmemeye çalıştım. yine de ban yemekten kurtulamadım. var mı dır bir yöntemi?
Onaydı üye olduktan sonra bunu deneyeceğim inşallah ban yemem hemen.Kanki hiçbir şey açmayacaksın sadece esp ile 4 günde 22 level olmuştum. çin hilesiyle
5-10 oyun atabilsem hiç değilse hevesimi alırımKanki hiçbir şey açmayacaksın sadece esp ile 4 günde 22 level olmuştum. çin hilesiyle
Knka hileler aslında aynı işlevleri görüyor, hile değiştirmek bi çözüm değil illa ban yersin ancak legit oynarsan ban süresini uzatırsın örnek olarak 30 lvlim şuan legit oyndm kd 2.86 290 maçta 54 win ama bu hile daha iyi herzamn mh'nin hilelerini tercih et.Onaydı üye olduktan sonra bunu deneyeceğim inşallah ban yemem hemen.hesap aç aç sıkıldım artık
5-10 oyun atabilsem hiç değilse hevesimi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?