PUBG PC'de Ücretsiz Nasıl Oynanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
bilgisayar, ücretsiz, pubg,Nox,PUBG Mobil,PUBG,PC'de,Ücretsiz,Nasıl,Oynanır
:resim:
:yazı:

PUBG’nin PC versiyonu 69 TL’den satılıyor. Üstelik sistem gereksinimleri sebebiyle PC'niz, oyunu kaldıramayabiliyor. Peki, bu oyunu ücretsiz ve kasmadan oynamak için ne yapmak gerekiyor?

2017 yılına damgasını vurduktan sonra tahtı Fortnite: Battleroyale tarafından sallanmaya başlayan PUBG, her ne kadar eski şöhretinden uzaklaşmış olsa da, hala sağlam bir oyuncu kitlesi tarafındn takip ediliyor. Fortnite’ın bu kadar hızlı bir şekilde PUBG’ye yetişmesinin ardında pek çok sebep var, ancak en önemli sebep oyunun paralı olması. Steam üzerinde 69 TL’ye satılan ve yüksek sistem gereksinimi isteyen oyun, ister istemez büyük bir oyuncu kitlesinden yoksun bir şekilde yola devam ediyor. Peki, PUBG’yi PC üzerinde ücretsiz olarak oynamak ister miydiniz?

Eminim ki pek çok kişinin cevabı evet olacaktır. Bugün sizlere PUBG’yi PC üzerinden ücretsiz oynamak için ne yapmanız gerektiğini anlatacağım. Bildiğiniz gibi Tencent, kısa süre önce PUBG’nin mobil versiyonunu Android üzerinden ücretsiz yayınladı. Bu oyunu akıllı telefondan oynamak güzel olsa da kontrol etmesi çok zor oluyor. Peki, doğru destekleri sağlayan bir Android Emulator yardımıyla, bu mobil oyunu PC üzerinden oynasak nasıl olur? Oyunun şu anda HD VE Full HD versiyonları geliştirme aşamasında, ancak şu anki haliyle bile PC üzerinden PUBG Mobile’i oynamak çok zevkli oluyor.

Gelin, sizlere PUBG’yi PC üzerinde ücretsiz oynamanız için gerekli adımları anlatayım:

PUBG’yi PC Üzerinde Nasıl Ücretsiz Oynarım?

1. Bunun için öncelikli olarak bir Android Emulator’e ihtiyacımız var. Her emulatör oyunu doğru şekilde çalıştırmıyor. Ben oyunu Nox Player üzerinde kurdum. Çok da güzel oldu.​
  2. Bunun için öncelikle Nox’un
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    Android Emulator’ü indirip kurmanız gerekiyor.​
  3. Kurulum tamamlandıktan sonra,
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    tıklayarak PUBG’nin APK’sını bilgisayarınıza indiriniz.​
  4. APK dosyasını indirdikten sonra, APK’yı kurmuş olduğunuz NOX Player’ın Android anasayfasına sürükleyip bırakınız.​
1de74374fca5e1318a3e897eddd196a3c6172297.jpeg

• Nox, bu APK’yı kurdu.​
  • Anasayfada çıkan PUBG Mobile oyunun simgesine tıklayınız.​
  • İlk başta yaklaşık 600 MB’lık bir güncelleme yapacak.​
  • Bu güncelleme bittikten sonra, oyuna girebilirsiniz.​
324db95985f437472b086c3569d46ecccf10a0e2.jpeg

Nox Player’da oyuna girdikten sonra sağ tarafta yer alan kontrollerin en üstten ikinci simgesi olan Keyboard Control’e tıklayınız.
Burada yer alan özelliklerle kendinize uygun bir düzen kurabilirsiniz. “V” harfi dışında kendi keyfinize göre klavye tuşları atabilirsiniz. (V’nin önemli bir görevi var. Kafalar karışmasın diye onu ayırdım.)
Oyuna girdiğinizde karakterinizi WASD tuşları ile kontrol edebilirsiniz.

d46192f746834e86c77ba140d952e57a3398741c.jpeg

Karakterin normal PC oyunlarında olduğu gibi mouse kontrolünde hareket etmesi için “V tuşunu kullanmanız gerekiyor.
Keyboard Control’ün en altındaki “Opacity Setting” seçeneği ile ekranın üzerinde çıkan kontrol kısayollarının saydamlığını ayarlayabilir, isterseniz tamamen gizleyebilirsiniz.

2ccd9418a4438d50fee9b4a1d307f42a7230ffde.jpeg

Kendi yaptığım testlerde, oyunun PC versiyonunda yaptığım pek çok şeyi yapabildiğimi fark ettim. Normal olarak grafik konusunda ana oyundan eksiklikleri var, ancak amaç “PUBG” oynamaksa, oyunun mobil versiyonu bu işin altından kalkabiliyor.​

Son düzenleme:
Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Teşşekürler kullanırım bunu fakir pubgsi oynayalım biraz

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
güzel bir paylaşım teşekkür ederim paylaşım için

Üye
8 HİZMET YILI
Kaynak bulunamadığı için yükleme başarısız oldu diyor ne yapabilirm ?

Üye
8 HİZMET YILI
almamamız gerektiğini söylüyor abi yardım edin açıyorum dowland failded because you may not have purchased this app

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Oynamak İçin Zaman Kaybetmeyin Hemen Oynayın Derim.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bnce bir an önce kaldırılmalı adam pc'De oynar mobil'dekini bot gibi vurur çok basit bi şekilde sırf bu yüzden oyunu sildim

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Teşekkürler, ama normal PC versiyonu ile arasında dağlar kadar fark oluyor.

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Oyunu açtığım zaman nox player çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yönetici olarak ve uyumluluk modunu değiştirerekte denedim nasıl çözerim depide denedim olmadı çalışmayı durdurdu dedikten sonra arka planda oyun açılıyor sesi duyuliyor
Çözdüm ekran kartı driverim eskiymiş :D

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
farklı emulator kullanmayı dene belki düzelir.örnek Andy,bluestacks,MEmu
Teşekkürler durumu düzelttim lakin şöyle birşey çıktı karşıma bu seferde. "Guest" dedikten sonra önüme çıkan seçeneğe tamam diyince oyundan atıyor, o kadar da beklemiştim güncellemesini :(
Bluestacks'da aim kontrolü mobil'de ki gibi o yüzden diğerlerini deniyeceğim, teşekkürler.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Haklısın Ama Ros'tada Pcden Oynayan Mobildekini Rahatça İndirebilir Yaaaa Ros'u Oynuyon Ama :D

sonuçta aynı şey pc deki rahatlıkla mobil aynı değil pc de normal oynayan biri 1. olabilir mobil'de profesyonel olsan bile pc'dekine baş edemessin :D

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Telefona yukledim kasıyor pc kasıyor bi oyun oynayamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...