Pubg - Pubg Lite Recoil Helper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Zaten o şekilde kankam. Aktif ettiğimde alta atıyor bu sorunu çöz istediğini yapıcam mesela 4x spray atarken hızlıca 20 ye almak istiyorum ama yapamıyorum bastıgım an alta atıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim yukledikten sonra rarda açılmıyo masaüstünede programı atamıyoz nedeni ne

Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
fix yedi kardeşim yorumları okumadan indirme eğer açtıysan hesabın ban yiyececktir muhtemelen g.o

Program her zaman çalışacaktır.

"Fix yedi" tabiri doğru değil. Fix yemiş olsaydı program çalışmazdı ve çalışmadığı için kimsenin hesabı banlanmazdı. Biz ona "detected" diyoruz.

Konuyuda kilitlerseniz sevinirim. İsteyen riskleri göze alarak kullanabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Program her zaman çalışacaktır.

"Fix yedi" tabiri doğru değil. Fix yemiş olsaydı program çalışmazdı ve çalışmadığı için kimsenin hesabı banlanmazdı. Biz ona "detected" diyoruz.

Konuyuda kilitlerseniz sevinirim. İsteyen riskleri göze alarak kullanabilir.

kanka şu benim olayı çöz ya alta atıyor bastıkça

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kimseye yalan söylüyorsunuz demiyorum ama pubg lite yi bırakın, steam pubg de bile kullanıyorum. Aşağı yukarı 1 hafta oldu steam pubgyi indireli ve sürekli kullandım bu 1 hafta boyunca ara sıra liteye de giriyorum benim hesabımda halen bir problem yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka şu benim olayı çöz ya alta atıyor bastıkça

Dostum her türlü şeyi araştırdım, denedim. Steam PUBG de yaşadım aynı sorunu oyunun çözünürlüğünü en düşük ayara getirip pencereli ekran yaptım ve tekrar normal çözünürlüğünde pencereli tam ekran moduna getirdim ve düzeldi. Bazı zamanlar tam ekran yapılı olduğunda yaşıyorum bende garip bir şekilde. Eskiden olmazdı. Dediğim gibi yapıp denersen sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Uygulamanın halen patlamadığını bildirmek için yazıyorum.
0 Bilgisayarla 2 haftadır asıl hesabımla oynuyorum ama üst yorumlarda dostlarımızın dediği gibi yasaklanma durumu yaşamadım. Buradan şu sonuca vardım: Arkadaşlarımız ya hile kullandıkları hesaplarla oyuna giriş yapıp programı kullanırken yasaklandılar ya da HWID banlı oldukları için açtıkları hesapları yasaklandı.
Tam ekran modunda ayar yaparken arada bir oyunun aşağı atması dışında hiç bir sıkıntısı yoktur gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
It is not working anymore
Post automatically merged:

the pubg detect it now

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yaw hiçbir işe yaramayan şey için ban yedim senin ben varya. neyse kullanmayın beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...