Üye
baskan baslatırken herhangı bırseye basıyormusun ben acamıyorm cmd ekranı yuklendıkten sonra kapanıyor
selamlar arkadaşlar...bir önceki sürümde basit arayüzlü bir hile vardı...sadece adamların yerini falan gören...onu yükleyebilir misiniz...malum artık bir çok kişi hile açıyor...en zaından oyun başlarında kaçmak istiyorum...aimbota falan gerek yok...oyun zevkimi baltalamak istemiyorum...ama en azından adaletin yerini bulması adına nerede olduklarını bilmek işime yarıyor...adamlar bir anda piyasaya ışınlanıyor ve direkt alıyorlar bizi...normalde hile açan biri değilim ama artık gerekli görüyorum...saygılar
hb kardeşim...belki gelir bekliyelimAramıza h.g. o gelirmi bilemiyorum
İnş o kastırmıyorduhb kardeşim...belki gelir bekliyelim![]()
aynı sorun bende de vardı pc de güvenlik duvarını iptal et virüs programın varsa kesin kapat. bende sıkıntı yok şu anIKISINI DE DENEDIM HILE AYAR EKRANI GELIYOR ANCAK NE ADAMLARI KUTU ICINE ALIYOR NE DE AIMBOTU ACIYORUM CAPSLOCA BASIYORUM SECMIYOR. EKRAN GELIYOR AMA CALISMIYOR. F6 ILE YENILE DIYOR YENILIYORUM YINE CALISMIYOR
bende cmd eranında alıyor ne yapma lazmyapmayın arkadaşlar bende gayet stabil çalışıyor
pc deki güvenlik duvarını kapatın varsa virüs programı kapatın atıyor yada hile açılsa bile aktif olmuyor. youtube da bu hilenin yapılış videoları var.bende cmd eranında alıyor ne yapma lazm
kardes kapali hersey cmd ekranında kaliyorpc deki güvenlik duvarını kapatın varsa virüs programı kapatın atıyor yada hile açılsa bile aktif olmuyor. youtube da bu hilenin yapılış videoları var.
yaptım oldu vallahi kardeş sağolasınhilenin konusuna git baştan sonra oku cözümü yap![]()