Pubg R3 Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
baskan baslatırken herhangı bırseye basıyormusun ben acamıyorm cmd ekranı yuklendıkten sonra kapanıyor

Üye
7 HİZMET YILI
selamlar arkadaşlar...bir önceki sürümde basit arayüzlü bir hile vardı...sadece adamların yerini falan gören...onu yükleyebilir misiniz...malum artık bir çok kişi hile açıyor...en zaından oyun başlarında kaçmak istiyorum :):)...aimbota falan gerek yok...oyun zevkimi baltalamak istemiyorum...ama en azından adaletin yerini bulması adına nerede olduklarını bilmek işime yarıyor...adamlar bir anda piyasaya ışınlanıyor ve direkt alıyorlar bizi...normalde hile açan biri değilim ama artık gerekli görüyorum...saygılar

Aynen eskisi basit ve kolaydı sadece WH ile aimbot ile ban ihhtimali çok yüksek

Üye
7 HİZMET YILI
sol ustte hıle kutusu açıldı ama adamlar görünmüyor hilenin anlamı kalmadı acil yardım

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
IKISINI DE DENEDIM HILE AYAR EKRANI GELIYOR ANCAK NE ADAMLARI KUTU ICINE ALIYOR NE DE AIMBOTU ACIYORUM CAPSLOCA BASIYORUM SECMIYOR. EKRAN GELIYOR AMA CALISMIYOR. F6 ILE YENILE DIYOR YENILIYORUM YINE CALISMIYOR
aynı sorun bende de vardı pc de güvenlik duvarını iptal et virüs programın varsa kesin kapat. bende sıkıntı yok şu an

Üye
7 HİZMET YILI
beyler hile çalışıyor ama oyundabir etkisi yok ne kutucuk ne de adamları görebiliyorum sabahtan beri böyle acil yardım

Üye
7 HİZMET YILI
çalışmıyor komut ekranı geliyor ama başka bişey gelmiyor bendede

Üye
7 HİZMET YILI
Hile yine çalışmıyor 0.12 e girdim çalışmıyor oyun güncelledim.

Üye
7 HİZMET YILI
ESP çalışmıyor yardım lütfen. 6 sayfa yardım isteyen var 1 kişi cevap verip doğrusunu anlatmıyor. bende çalışıyor bende çalışıyor. sorun sizde. bizde biliyoruz sorun bizde. gümcelleme öncesi çalışan hile güncelleme sornrası çalışmıyor. ESP ekranı geliyor 2/3 saniye sonra kapanıyor. zahmet olmassa anlatsın sebenbi biriside bizde öğrenelim. 50 yaşından sonra. abi diyelim sen öğreetin.....!!!

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
0.12.0 sürümündeyim ama 0.11.0 sürümünü kullanıyorum hilenin gayet kullanışlı gayet efsane :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...