Pubg Steam Pak hack ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vardır illaki ama parasi cok faazla gerek yok xfproject de vardir belki yada youtube da free hileler var ama cogu riskli vatsa xfproject deki hilelerden kullan kankam

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ücretsiz olanların ban yeme riski de yüksek diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
beleşe bulsan bile onun ban riski yok mu ? bide bizim hackde sadece legit esp kullan çok bişey olcanı sanmam ama güvenmiyorsan parasıyla alcan kral :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
pubg ile pubg lite arasında ne var

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benim gördüklerim hepsinde parayla ama bu sitedekinin onlardan farkı oldugunu düşünmüyorum bir nebze

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
reis ben pak mod aldım kullandım

Üye
7 HİZMET YILI
parasız hilelerden ban yersin büyük ihtimalle adam babasının hayrına yapmaz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pak mod diye geçiyor güzel hile ama mlsf ücretli kullanmışlığım var legit oynadığım içn yememiştim toplam 15 gün felan kullanmıştım sağllıklı bir hiledir ama ücretlidir ücretsiz bulamazsan ücretsiz varsa bile tespit edilmesi kolaydır

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bu sitede yoksa daha da olmaz kardeşim memory adamdır.

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
abi alakası olmayan sorunlu arkadaşlar hepsi paralı diyor. beleşe yapabiliyorsun çok basit bir şekilde tek ihtiyacın olan bypass. ve hafif lualarla aran iyi olması lazım bu kadar. önerim en ufak güncelleme geldiğinde tespit edilebiliyor ban riski yüksek.
Post automatically merged:

kodlama ve açık kaynak olarak yardımcı olurum sorun yok bu arada.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
abi alakası olmayan sorunlu arkadaşlar hepsi paralı diyor. beleşe yapabiliyorsun çok basit bir şekilde tek ihtiyacın olan bypass. ve hafif lualarla aran iyi olması lazım bu kadar. önerim en ufak güncelleme geldiğinde tespit edilebiliyor ban riski yüksek.
Post automatically merged:

kodlama ve açık kaynak olarak yardımcı olurum sorun yok bu arada.
Hay yaşa ya yorum olsun diye yazıyorlar sırf hile kullabilmeleri icin 300 yorum geçsin diye sürekli aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar dostum bende bu pak dosyası günceli var suan sadece o modded dosyasını injekte edebilmek ve bypass yapabilmek ben hileyi parayla aldım 5 güne bitiyor ama işte hiç olmazsa 1 hafta kendim uzatabilmek

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hay yaşa ya yorum olsun diye yazıyorlar sırf hile kullabilmeleri icin 300 yorum geçsin diye sürekli aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar dostum bende bu pak dosyası günceli var suan sadece o modded dosyasını injekte edebilmek ve bypass yapabilmek ben hileyi parayla aldım 5 güne bitiyor ama işte hiç olmazsa 1 hafta kendim uzatabilmek
pak dosyasının guncelini oyunun dosya konumuna kurulan program ile alabiliyorsun o çok basit. önemli olan editini yapıp bypass yapabilmen. uğraştırıcı ama değer mi bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yani paralı hepside pubg lite daha güzel bence hilesie var az bişe yorum kasarsan takılırısn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...