Seçkin Üye
beyler bildiğiniz Steam pubg pak hack var mı her yerde paralı satılıyor
Hay yaşa ya yorum olsun diye yazıyorlar sırf hile kullabilmeleri icin 300 yorum geçsin diye sürekli aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar dostum bende bu pak dosyası günceli var suan sadece o modded dosyasını injekte edebilmek ve bypass yapabilmek ben hileyi parayla aldım 5 güne bitiyor ama işte hiç olmazsa 1 hafta kendim uzatabilmekabi alakası olmayan sorunlu arkadaşlar hepsi paralı diyor. beleşe yapabiliyorsun çok basit bir şekilde tek ihtiyacın olan bypass. ve hafif lualarla aran iyi olması lazım bu kadar. önerim en ufak güncelleme geldiğinde tespit edilebiliyor ban riski yüksek.
Post automatically merged:
kodlama ve açık kaynak olarak yardımcı olurum sorun yok bu arada.
pak dosyasının guncelini oyunun dosya konumuna kurulan program ile alabiliyorsun o çok basit. önemli olan editini yapıp bypass yapabilmen. uğraştırıcı ama değer mi bilmiyorumHay yaşa ya yorum olsun diye yazıyorlar sırf hile kullabilmeleri icin 300 yorum geçsin diye sürekli aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar dostum bende bu pak dosyası günceli var suan sadece o modded dosyasını injekte edebilmek ve bypass yapabilmek ben hileyi parayla aldım 5 güne bitiyor ama işte hiç olmazsa 1 hafta kendim uzatabilmek