Çok doğru hile gelmemesi daha iyi.Şunu unutmayın ki MemoryHackers yanlızca PayToWin sistemiyle işleyen oyunlara hile yazıyor. PUBG Mobile bildiğim kadarıyla bu şekilde işlemiyor, oyuna para yükleyen ile yüklemeyen arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu sebepten fazla ilgileneceklerini sanmıyorum.
şu an hile yayınlanan oyunların sanırım hepsi sadece kostüm ibaresi kullanıyor p2w ile alakası olmayanŞunu unutmayın ki MemoryHackers yanlızca PayToWin sistemiyle işleyen oyunlara hile yazıyor. PUBG Mobile bildiğim kadarıyla bu şekilde işlemiyor, oyuna para yükleyen ile yüklemeyen arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu sebepten fazla ilgileneceklerini sanmıyorum.
@Shitric hocam kolsuzlar ağlıyor onu ne yapıcaz ?Şunu unutmayın ki MemoryHackers yanlızca PayToWin sistemiyle işleyen oyunlara hile yazıyor. PUBG Mobile bildiğim kadarıyla bu şekilde işlemiyor, oyuna para yükleyen ile yüklemeyen arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu sebepten fazla ilgileneceklerini sanmıyorum.
demek yalnızca p2w oyunlara hile kodluyor csgo da p2w olan ne var sormak gerekirse veya zulu p2w değilmi niye zulaya hile kodlanmıyorŞunu unutmayın ki MemoryHackers yanlızca PayToWin sistemiyle işleyen oyunlara hile yazıyor. PUBG Mobile bildiğim kadarıyla bu şekilde işlemiyor, oyuna para yükleyen ile yüklemeyen arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu sebepten fazla ilgileneceklerini sanmıyorum.
demek yalnızca p2w oyunlara hile kodluyor csgo da p2w olan ne var sormak gerekirse veya zulu p2w değilmi niye zulaya hile kodlanmıyor
ozomon nodon cosogodo hok vor diyecekler gelmedenŞunu unutmayın ki MemoryHackers yanlızca PayToWin sistemiyle işleyen oyunlara hile yazıyor. PUBG Mobile bildiğim kadarıyla bu şekilde işlemiyor, oyuna para yükleyen ile yüklemeyen arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu sebepten fazla ilgileneceklerini sanmıyorum.
nedense hilelerinin yaptıkları oyunları parasız oynaya biliyorum?Şunu unutmayın ki MemoryHackers yanlızca PayToWin sistemiyle işleyen oyunlara hile yazıyor. PUBG Mobile bildiğim kadarıyla bu şekilde işlemiyor, oyuna para yükleyen ile yüklemeyen arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu sebepten fazla ilgileneceklerini sanmıyorum.
black desert ücretsizminedense hilelerinin yaptıkları oyunları parasız oynaya biliyorum?
artı özelden gelirsen sana pubg tencent emu hack ata bilirim
bencede ama lol p2w değilŞunu unutmayın ki MemoryHackers yanlızca PayToWin sistemiyle işleyen oyunlara hile yazıyor. PUBG Mobile bildiğim kadarıyla bu şekilde işlemiyor, oyuna para yükleyen ile yüklemeyen arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bu sebepten fazla ilgileneceklerini sanmıyorum.