Smart Game Booster ı kurup ram kullanımını bi azaltın öncelikle, hatta daha öncesinde msi after burner kurup cpu gpu ve ram kullanımlarnı ve sıcaklıklarını tencent te görüntüleyin. sıkıntı neredeyse o konuya müdahale edelim.
Ben bunun emulator kaynaklı olduğunu dusunuyorum. Bannerlord gibi agır oyunları oynuyorum kasmadan. Mobile oyunda kasması ve buna bir çözüm üretmemeleri çok saçma geliyor bana.
Emülatör oldugu için kozmik karınca da bile kasıyor adamda i9 9900k rtx2080ti var adamın sistemi 35 milyar onda kasan şey bizde nasıl kasmasın. Pubg lite oynutorum 250 fps sıfır kasma ultrada. Ama pubg mobil kasıyor işte.
her türlü ortam ve her sistemde kasıyor arkadaşlar , bunun bir çözümü yok maalesef , yapımcının bu olaya el atması lazım ve emülatörün düzeltilmesi lazım
(= pc ye ılgı alanı dısında calısmasını soyledıgımız ıcın kasıyor , sanırım bende de kasıyordu .. çözümü bulamadım sandım kı systemım kotu ama ıyılerde de kasıyor...sonra dedım bısıklet kullanmayı bıolmeyen bırıne surdurursek aha aynı bu gıbı olur dedım (=