aynn mesaj yazıp seçkin üye olmamız lazımmışYANİ TÜM MESELE MESAJ MI
Post automatically merged:
TMM ATARIZ MESAL
ATACAZ
aynn wallhacckde sıkıntı olmazaim acmassan sorun olmaz
aynn mesaj yazıp seçkin üye olmamız lazımmışYANİ TÜM MESELE MESAJ MI
TMM ATARIZ MESAL
ATACAZ
aynn wallhacckde sıkıntı olmazaim acmassan sorun olmaz
yapaacak bişi yok admin böle yaptıysa vardır bi bildiğisen üyeliği versene knk hile indirim geri al
nasıl fikir ama
300 yorum nedir yaw
sen üyeliği versene knk hile indirim geri al![]()
ben mobil için cok belli ettim yerde yatan saklanmıs yılana ses vermeden tek bombayla aldım görmem imkansız ve hala yemedımselam millet ben pubg de soyle bir şey yapıyorum mesela 10 el normal oynuyorum sonra bir iki el hileyle hani belli edersem de 15 elde 2 ila 3 el oluyor sizce mantıklı mı ve belli etmezsem bile eninde sonun da ban yiyecek mıyım
aynn wallhacckde sıkıntı olmaz aimbot sıkıntılıben mobil için cok belli ettim yerde yatan saklanmıs yılana ses vermeden tek bombayla aldım görmem imkansız ve hala yemedım![]()
kardeşim ben gecemi gündüzüme kattım 1 hafta da 300 mesaj kastım seçkin oldum sen oyle yattıgın yerden baskasının hesabına mı gırecen yok öyle bir şey hile indirip siteden her girdiginde etkınlestırmen gerek yanı hesabı bır kere almakla olmuyor (=sen üyeliği versene knk hile indirim geri al
nasıl fikir ama
300 yorum nedir yaw
sen üyeliği versene knk hile indirim geri al![]()
çalışıyor da su an konumuz steam pubgPubg lite çalışıormu hile sorunsuz
kanka onu da kullanıyorum hayvan gibi aim baya bellı kaydıgı ama gene bişi olmadı. Özellik bazı klanlar var arap klanları. Adamlar 100rp hilenin gözünü çıkarmışlar. Kac zamandır yemedıler. Hala denk geliyor. birde tencentten giriyorum Mobil gözükme hilesi olsa çok hos oluraynn wallhacckde sıkıntı olmaz aimbot sıkıntılı
wallhack mobılde çalışıyordu 2 3 gune kadar. ESP falan sorun yoktu. Yenisi geldionaylı üyeler için belki fix yemiştir eskisiyaw olm mesaj la bi alakası yok yönetici söyledi
300 mesajı sen zor atarısn 3 güne
walll hack calısmıyo ki :S
1 kez bile belli edersen hemen ban yersin. senin kaç el hileli kaç el hilesiz oynadığına bakmaz. tek bir kez belli etmen yeterselam millet ben pubg de soyle bir şey yapıyorum mesela 10 el normal oynuyorum sonra bir iki el hileyle hani belli edersem de 15 elde 2 ila 3 el oluyor sizce mantıklı mı ve belli etmezsem bile eninde sonun da ban yiyecek mıyım
??Pubg lite çalışıormu hile sorunsuz
inş 300 yorum yaparız
inş 300 yorum yaparız
aynen öleeninde sonunda fark ediliyorsun
eetmantıksız hareket ya tek maçta bile yiyebilirsin hile