PubgM ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 14 kill civarı aldım ardından 10dakikalik ban yedim rütbem düşük bu sezon kasmadım. Full bootcamp villa atlıyorum ama as gibi oynuyorum bu nedenle çok report yediğimi düşünüyorum. İlk 10 dakikalık ardından 10yıllık atılıyor galiba böyle bir şey oldugunda hile olmadıgımı nasıl kanıtlayacağım?
Not: mobilden oynuyorum(ios)

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
eminmisin hilesiz yada yasadışı bi program açık olmadığına gfx tool ban atıyor fln dıolardı bi ara varsa kapa gfx toolu

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sebepsiz ban atmaz hicbir oyun ticket at

Üye
7 HİZMET YILI
benım ılk hesabımda aynı sekılde banlandı. takım oyununda hıle olan bırısı vardı onun yüzünden benım hesapta banlandı 10 yıl. açılması ımkansız soyleyım

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i am not ban i use 50 level :cool: since 3 to 4 months hack no what hack u use ? i to much kills 10 to 15 no ban how its possible are you Ban :uwot:

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Fazla şikayetten dolayı hesabını incelemek üzerine kısa süreli(10 dakika ban dediğiniz) askıya alınır.
Hile olduğuna destek ekibi karar verirse hesabını on yıllık askıya alır. İnceleme esnasında olduğu için hesabın askıya alınmıştır. Hile kullanıp/kullanmadığından emin olmak için.
Olur ki on yıllık ban yersen; PUBG-M'ye bir destek bildirimi(ticket) gönderirsin. Onlar çözeceklerdir.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Fazla şikayetten dolayı hesabını incelemek üzerine kısa süreli(10 dakika ban dediğiniz) askıya alınır.
Hile olduğuna destek ekibi karar verirse hesabını on yıllık askıya alır. İnceleme esnasında olduğu için hesabın askıya alınmıştır. Hile kullanıp/kullanmadığından emin olmak için.
Olur ki on yıllık ban yersen; PUBG-M'ye bir destek bildirimi(ticket) gönderirsin. Onlar çözeceklerdir.
sir i have question i play pubg mobile emulator game a lot of internet connection i change some time i use wifi and some time others people wifi so dose its safe with use game hack
:thinking:
mean i loft of ip change

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sir i have question i play pubg mobile emulator game a lot of internet connection i change some time i use wifi and some time others people wifi so dose its safe with use game hack
:thinking:
mean i loft of ip change
Your operation is very good in terms of security. If you continue this way, your account will be less likely to be suspended.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Şimdi her önüne gelene raporlayan manyaklar var öldüğünde direk report yapmaktan başka bişey bilmezler hırsları yuzunden bende bunlardan biriyim. Ne ? En azından dürüstüm

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Arkada Tetiklicek Bir Program Felan Varmı?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
10 dakka banı eğlence tüm silahlar modunda millete arbalet atarken vermişti. çok anlamadım. arbalet kullanmayı bıraktım :D arbalet 10 dakka ban atıyo :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyun oynarken bağlantı değiştirdiysen ondan dolayı ban yemiş olabilirsin. wifi den 4.5g ye yada tam tersi geçişler yapma oyun esnasında.

Üye
6 HİZMET YILI
yaklaşık 1 yıladır hileli oynuyorum ama abartmadan daha ban yemedim 87 lw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...