Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
NYMPHET Aşırı Şekilde Kasma Var Bypassme De Adamları Görünce MS 150-500 Arası Oluyor. Kare Hızı - 25 E Düşüyor.

PC özelliklerinizden de kaynaklanabilir çünkü en stabil sürüm. Eğer BypassME ile alakalıysa zamanlayıcı ayarını yükseltmeyi deneyebilirsin. Sorunun nedenini bilmiyorum. Maalesef başka bir çözümü yok şuan :mum:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
PC özelliklerinizden de kaynaklanabilir çünkü en stabil sürüm. Eğer BypassME ile alakalıysa zamanlayıcı ayarını yükseltmeyi deneyebilirsin. Sorunun nedenini bilmiyorum. Maalesef başka bir çözümü yok şuan :mum:
Teşekkürler Cerberus Bekleyeceğiz....

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
1 defa 10 dakika ban yiyip aynı hesaptan bu güncel sürümü indirip oynasak ban kuyruğundan kurtulmuş olurmuyuz farklı hesapmı açmak gerekiyor

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 defa 10 dakika ban yiyip aynı hesaptan bu güncel sürümü indirip oynasak ban kuyruğundan kurtulmuş olurmuyuz farklı hesapmı açmak gerekiyor

Ban kuyruğuna girersen 1 report yediğin anda 10dk veya daha fazla ban atarlar kurtuluşun olmaz. Farklı hesapla denemek istersen PC'yi ve emülatörü temizleyip girmelisin. :brainfree:

JDM
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
cerberus 1.4.5 sürümünü yayınlamış burada ne zaman yayınlanır acaba ?

1.4.5
  • Fixed compatibility with LDPlayer, Memu & others
  • New and enhanced bypass algorithm
  • Added PUBG Mobile Taiwan to the package list. (com.rekoo.pubgm)
  • Added support for different archs (armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a, x86, x86_64)
  • Added Phone Editor (click the floating button on the main screen after bypassing)
  • Minor fixes and improvements

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cerberus 1.4.5 sürümünü yayınlamış burada ne zaman yayınlanır acaba ?

1.4.5
  • Fixed compatibility with LDPlayer, Memu & others
  • New and enhanced bypass algorithm
  • Added PUBG Mobile Taiwan to the package list. (com.rekoo.pubgm)
  • Added support for different archs (armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a, x86, x86_64)
  • Added Phone Editor (click the floating button on the main screen after bypassing)
  • Minor fixes and improvements

Ciceron tarafından geliştirilen Cerberus 1.4.5 Bypass sürümü yayınladı fakat UC'nin kuralları gereği dosya kontrol ekibinin gözetiminden geçtikten sonra erişilebilir olacaktır. UC'de indirelebilir olunca Tencent Gaming Buddy PUBG Detection Bypass 0.14 Update konusuna #RedBuff en kısa sürede ekleyecektir. Beklemede kalın. :mum:

JDM
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
merhabalar serverdan kopma hatası veriyor tekrar baglanıyor tekrar kopuyor sebeb nedir acaba ? VPN falan mı kullanmam lazım

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
merhabalar serverdan kopma hatası veriyor tekrar baglanıyor tekrar kopuyor sebeb nedir acaba ? VPN falan mı kullanmam lazım

Hayır o sorun Sanhok haritasında mevcut ve bende yaşıyorum. Cerberus ile de aynı sorunu yaşıyordum. Bir çözümü var mı bilmiyorum. :mum:

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bypass kullanmaya devam edin ben venom kullanıyorum %100 anti banlı taç veya elmas rankına ulaştktan sonra
oyun sizi rahat algılıyıp hoooopp 10 yıl ban hadi yallah yapıyor
kullanmayın taç dan sonra banlanıyorsunuz belkide platin elmas rankında fln
hangi bypass bu mu ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
şuan için bu bypassı kullanan varmı gençler riski nedir birisi aydınlatsın bizi

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bypass me nasıl şuan ban sıkıntısı varmı ben bypass me ile 7-8 maç attım 10 dk ban yemiştim bırakmıstım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
cerberus un son sürümü çıktı, millet şu an ona yüklendi ama forumda bir kaç kişi yazmış 10 dk ban devam diye.. ben yüklemedim şahsen
herkes için link atabilirmisin
Post automatically merged:

calısıyomu beyler bu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...