NYMPHET Aşırı Şekilde Kasma Var Bypassme De Adamları Görünce MS 150-500 Arası Oluyor. Kare Hızı - 25 E Düşüyor.
Aynen ya geri silmek zorunda kaldım bende
NYMPHET Aşırı Şekilde Kasma Var Bypassme De Adamları Görünce MS 150-500 Arası Oluyor. Kare Hızı - 25 E Düşüyor.
Teşekkürler Cerberus Bekleyeceğiz....PC özelliklerinizden de kaynaklanabilir çünkü en stabil sürüm. Eğer BypassME ile alakalıysa zamanlayıcı ayarını yükseltmeyi deneyebilirsin. Sorunun nedenini bilmiyorum. Maalesef başka bir çözümü yok şuan![]()
Download Engeli Var Kalksın Hemen İndircemCiceron 1.4.5 yayınladı bir kaç saat içerisinde gelir buraya
1 defa 10 dakika ban yiyip aynı hesaptan bu güncel sürümü indirip oynasak ban kuyruğundan kurtulmuş olurmuyuz farklı hesapmı açmak gerekiyor
cerberus 1.4.5 sürümünü yayınlamış burada ne zaman yayınlanır acaba ?
1.4.5
- Fixed compatibility with LDPlayer, Memu & others
- New and enhanced bypass algorithm
- Added PUBG Mobile Taiwan to the package list. (com.rekoo.pubgm)
- Added support for different archs (armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a, x86, x86_64)
- Added Phone Editor (click the floating button on the main screen after bypassing)
- Minor fixes and improvements
1.4.4 sürümü kardeşim zaten fix yemedi oyunda nekadar report yersen ona göre ban atılıyor zatenhangisini kullanıyon cerberusun suan guncel bir cerberus sürümü yok diye biliyorum
yaa 3-5 oyun sonra 5 sat yasaklama veriyor1.4.4 sürümü kardeşim zaten fix yemedi oyunda nekadar report yersen ona göre ban atılıyor zaten
merhabalar serverdan kopma hatası veriyor tekrar baglanıyor tekrar kopuyor sebeb nedir acaba ? VPN falan mı kullanmam lazım
hangi bypass bu mu ?bypass kullanmaya devam edin ben venom kullanıyorum %100 anti banlı taç veya elmas rankına ulaştktan sonra
oyun sizi rahat algılıyıp hoooopp 10 yıl ban hadi yallah yapıyor
kullanmayın taç dan sonra banlanıyorsunuz belkide platin elmas rankında fln
cerberus un son sürümü çıktı, millet şu an ona yüklendi ama forumda bir kaç kişi yazmış 10 dk ban devam diye.. ben yüklemedim şahsenşuan için bu bypassı kullanan varmı gençler riski nedir birisi aydınlatsın bizi
herkes için link atabilirmisincerberus un son sürümü çıktı, millet şu an ona yüklendi ama forumda bir kaç kişi yazmış 10 dk ban devam diye.. ben yüklemedim şahsen