☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
denemeyin banned beyler 1 gunlük ban atıyo hıc denemeyin hostu degiştirdim ayarları yaptım genede attı
Zamanlayıcı ayarlarını nasıl yükseltebiliriz bende de kasma var daha önce hiç kasma yoktu yardımını bekliyorumPC özelliklerinizden de kaynaklanabilir çünkü en stabil sürüm. Eğer BypassME ile alakalıysa zamanlayıcı ayarını yükseltmeyi deneyebilirsin. Sorunun nedenini bilmiyorum. Maalesef başka bir çözümü yok şuan![]()
bypassme calısıyomu sendeZamanlayıcı ayarlarını nasıl yükseltebiliriz bende de kasma var daha önce hiç kasma yoktu yardımını bekliyorum
Evet fakat güncelleme yaptım çalışmadı kasıyordu gameloop güncelleme yaptım uyarı verdibypassme calısıyomu sende
Zamanlayıcı ayarlarını nasıl yükseltebiliriz bende de kasma var daha önce hiç kasma yoktu yardımını bekliyorum
Reis bypassme calisiyomu bi bilgin varmi ben diger bypass tan ban yedim bunla sikinti cikarmiBypassME arayüzünde TIMER bölümü var. Burası varsayılan olarak 1 saniyedir. FPS düşüşü yaşıyorsan eğer zamanlayıcıyı arttırabilirsin. Saniyeyi değiştirdikten sonra Maymun Logosu’na tıklayıp tekrar bypass işlemi yapman gerekiyor. Unutma 1 saniye bypass için en güvenlisidir.![]()
Reis bypassme calisiyomu bi bilgin varmi ben diger bypass tan ban yedim bunla sikinti cikarmi
Yeniden inidirp kurmamız mı lazım acaba ?Güncel sürüm eklenmiştir!![]()
You baned for 10 yesrs?Hahhahah lobide 10 yıl yedim dikkat edin(5.0)
Yeniden inidirp kurmamız mı lazım acaba ?