Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
denemeyin banned beyler 1 gunlük ban atıyo hıc denemeyin hostu degiştirdim ayarları yaptım genede attı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
PC özelliklerinizden de kaynaklanabilir çünkü en stabil sürüm. Eğer BypassME ile alakalıysa zamanlayıcı ayarını yükseltmeyi deneyebilirsin. Sorunun nedenini bilmiyorum. Maalesef başka bir çözümü yok şuan :mum:
Zamanlayıcı ayarlarını nasıl yükseltebiliriz bende de kasma var daha önce hiç kasma yoktu yardımını bekliyorum

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Zamanlayıcı ayarlarını nasıl yükseltebiliriz bende de kasma var daha önce hiç kasma yoktu yardımını bekliyorum

BypassME arayüzünde TIMER bölümü var. Burası varsayılan olarak 1 saniyedir. FPS düşüşü yaşıyorsan eğer zamanlayıcıyı arttırabilirsin. Saniyeyi değiştirdikten sonra Maymun Logosu’na tıklayıp tekrar bypass işlemi yapman gerekiyor. Unutma 1 saniye bypass için en güvenlisidir. :brainfree:

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
BypassME arayüzünde TIMER bölümü var. Burası varsayılan olarak 1 saniyedir. FPS düşüşü yaşıyorsan eğer zamanlayıcıyı arttırabilirsin. Saniyeyi değiştirdikten sonra Maymun Logosu’na tıklayıp tekrar bypass işlemi yapman gerekiyor. Unutma 1 saniye bypass için en güvenlisidir. :brainfree:
Reis bypassme calisiyomu bi bilgin varmi ben diger bypass tan ban yedim bunla sikinti cikarmi

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Reis bypassme calisiyomu bi bilgin varmi ben diger bypass tan ban yedim bunla sikinti cikarmi

Ben kullanıyorum sorun yok çalışıyor ama oynama şekline bağlı eğer daha önceden hile kullandığın tespit edilmişse ve hileyle oynarsan yine banlanırsın. Anlayacağın kullanan kişiye bağlı. :brainfree:

Üye
6 HİZMET YILI
BypassMe is working fine for me..this is what i did
I have downgraded from gameloop to TGB old Ui.and deleted appMarket to not recieve update notifications
I added some few URLs to my host files.
I deleted some few files from Ui.
I clear temps every time i start my computer.

This is how i play.
I dont play random ..i play with my friends and i kill 2 people in a team and my teammates will kill the rest.
I kill an enemy only if he's seen..i dont snipe.
i dont go straight to an enemy..i pretend not to see him.i only attack when i see or hear gunshots.

myrank
ACE
k / d 9.76

Note..if you use this Bypass and play Sanhok..Dont Land at Camp bravo, Camp Alpha and Camp Charlie or u will get connection error

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
arkadasımla beraber kullanıyoduk o ban yedı 10 dk ben yemedim bide bunun asıl sitesini ozelden yazabilcek varmı yeni sürümleri takip etmek için

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban yemedim ama oynanmayacak şekilde kasıyor tavsiye etmem

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güncel sürüm eklenmiştir! :mum:

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hahhahah lobide 10 yıl yedim dikkat edin :D (5.0)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...