Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
5.1 sürümü çıktı sanırsam bunun ama daha downloada izin verilmiyo bulabilen oldumu lobideyken durduk yere 10 dk ban attı banada 10 yıl yemek ıstemıyom

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
8 saat kullanım sonrası 4 saatlık ban attı. kaldırmanın bır yolu varmı yoksa beklemek zorundamıyız

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sabahtan berı sıkıntısız oynadım fakat suan veri degişimi hatası verdi
başka bilgisayarda denedim yine verdi suan yüklemeyin arkadaslar umarım ilgilenir veya konuyu kaldırır

HERKESE KOLAY GELSİN

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Rahat 30 maçtır ban yemiyorum sürüm 5.0 her oyun 3-4 defa hostumu değiştiren prefetch temp dosyalarını otomatik olarak silen bir servis yazdım ek olarak hileyide full olarak kullanıyorum aim radar esp herşey full açık kullanıyorum bence önemli olan host ve silinmesi gereken dosyaların silinmesi şart her oyun. Emülator Gameloop işletim sistemi Windows 10 64bit her oyun rahat 15-20 kill .

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
HOST NASIL DEĞİŞTİRİYORSUN KARDESİM YARDIMCI OLUR MUSUN BENDE SİMDİ VERİ DEĞİŞİMİ HATASI ALDIM 2 BİLGİSAYARDA DA YARDIMCI OLMANI BEKLİYORUM
Post automatically merged:

BİRDE SUNU DİYİM YENİ HESAPTA VERMEDİ AS OLAN HESABIMDA VERDİ BELKİ ONDAN KAYNAKLANABİLİR SENDEKİ HESAP RÜTBE NE????
C:\Windows\System32\drivers\etc host dosyasını buraya atıyorsun değiştirilmiş oluyor kardeşim kısaca bu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
veri değişimi hatasını sürekli vermeye basladı 2 defa sildim yükledim yine verdi bence kesinlikle bypass bulasmayın

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bu 4-5 sefer ban attı bıraktım bypası yenı surumu falan geldımı bypassme nın yada sıkıntı yasamadan oynayan varmı hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...