Bana da atarmisin linkini özeldenCerberus 1.4.4 kullanıyorum ban yemedım 2 gundur her oyun +15 leş hatta ban yıyecekmı dıye aım açtım yok ban yemedım ama ben unknow cheats sıtesınden antıban ındırdım cıceron kodlamış galıba
Bana da atarmisin linkini özeldenCerberus 1.4.4 kullanıyorum ban yemedım 2 gundur her oyun +15 leş hatta ban yıyecekmı dıye aım açtım yok ban yemedım ama ben unknow cheats sıtesınden antıban ındırdım cıceron kodlamış galıba
Cerberus 1.4.4 kullanıyorum ban yemedım 2 gundur her oyun +15 leş hatta ban yıyecekmı dıye aım açtım yok ban yemedım ama ben unknow cheats sıtesınden antıban ındırdım cıceron kodlamış galıba
bende onu gördümde pek anlayamadım host dosyası gibi bişey mi o ve yapımıda bıraz zor gibi duruyo anlayamadım pek ingilizcemde yok anlatabılırmısın ozelden kısaca yada video falan varmı bildiğinUnknow cheats sitesinde new 10 min ban fix diye bir konu vardı ordan indirdim antibanı 3 gündür hiçbir sıkıntı yaşamadım aim + esp hepsi açık oldugu halde 1.4.4 cerberus kullanıyorum
orada yazan şeyleri host ıle değiştir sonra silinmesi gereken şeyleri söyluyor temp prefeck falan onları sil antibanı program files içinde txgameassistant var onun içindeki ui klasörüne at sonra oyunu aç oyun açılırken yani twitter facebbok giriş kısmı gelmeden antibanı aç 2 3 sn bekle sonra enterla bu kadar (lobide kullanma antibanı ban yersin+bunları her oyuna girmeden tekrarla host hariç)bende onu gördümde pek anlayamadım host dosyası gibi bişey mi o ve yapımıda bıraz zor gibi duruyo anlayamadım pek ingilizcemde yok anlatabılırmısın ozelden kısaca yada video falan varmı bildiğin
kanka hıleyı ayarladım sımdı mısal face baglı hesapla oynarken cıkıp twıtter hesabına gırıcem yıne resetlemem lazımmı baslarken yaptıgım gıbı yoksa dırek gecıs yapsam sorun olurmu bılgın varmıorada yazan şeyleri host ıle değiştir sonra silinmesi gereken şeyleri söyluyor temp prefeck falan onları sil antibanı program files içinde txgameassistant var onun içindeki ui klasörüne at sonra oyunu aç oyun açılırken yani twitter facebbok giriş kısmı gelmeden antibanı aç 2 3 sn bekle sonra enterla bu kadar (lobide kullanma antibanı ban yersin+bunları her oyuna girmeden tekrarla host hariç)
direk geçiş yap sıkıntı olmazkanka hıleyı ayarladım sımdı mısal face baglı hesapla oynarken cıkıp twıtter hesabına gırıcem yıne resetlemem lazımmı baslarken yaptıgım gıbı yoksa dırek gecıs yapsam sorun olurmu bılgın varmı
bahsettıgın dosyayı bulamadım ordaorada yazan şeyleri host ıle değiştir sonra silinmesi gereken şeyleri söyluyor temp prefeck falan onları sil antibanı program files içinde txgameassistant var onun içindeki ui klasörüne at sonra oyunu aç oyun açılırken yani twitter facebbok giriş kısmı gelmeden antibanı aç 2 3 sn bekle sonra enterla bu kadar (lobide kullanma antibanı ban yersin+bunları her oyuna girmeden tekrarla host hariç)
hocam bak demedi deme nazar değecekUnknow cheats sitesinde new 10 min ban fix diye bir konu vardı ordan indirdim antibanı 3 gündür hiçbir sıkıntı yaşamadım aim + esp hepsi açık oldugu halde 1.4.4 cerberus kullanıyorum
Değmez inşAllahhocam bak demedi deme nazar değecek![]()
valla ben denedim 3 maç falan attım birşey olmalı ama fazla raporlanınca da incelenip ban yiyebilirsinDeğmez inşAllah
Çocuklar senınse Allah bağışlasın kardeşim her oyun sonunda hesaptan cık başka hesapla girsinler senın hesap güvende kalır sen gelınce antiban yapar girersinvalla ben denedim 3 maç falan attım birşey olmalı ama fazla raporlanınca da incelenip ban yiyebilirsinayrıca evde 2 çocuk var şimdi onlara ui dosyasını açmayı anti banı çalıştırmayı falan anlatana kadaaaar
)) dümdüz bypass la girerler çatır çutur ban yerler ben yokken
umarım ban yemezsin kardeşim o kadar kastıktan sonra vallahi çok can sıkıyor
ben düz emülatöre dönüyorum
![]()
oynarken atıyor problemı bende cozemedım dun 20 maca yakın attım atmadı bugun atmaya basladı duzgun bir host dosyası bulmak sart4-5 mac attım gece sabaha kadar açık bıraktım bişey olmadı bugun 4. maçımda bağlantın kesildi diyip veri değişimi verdi 10 dk ban attı
host patladıhocam bak demedi deme nazar değecek![]()
bypass 10 dakıka ban sorununu antibanla mı çözüyorsunuz başkanÇocuklar senınse Allah bağışlasın kardeşim her oyun sonunda hesaptan cık başka hesapla girsinler senın hesap güvende kalır sen gelınce antiban yapar girersin