baypas me çalışıyor versiyon 7.0 bulmanız lazım girişi çözerseniz sıkıntı yaratmaz
eger oyun C diskinde kuruluysa, D diskinde Temp klasorunde yer aliyor olmasi lazimTxGameDownload/MobileGamePCShared bu dizin bende gözükmüyor napıcam?
ben bu modda recoil acmadım 2 hesabım ban yedi sadece esp ile oynamıstımhocam bak demedi deme nazar değecek![]()
son durum ne ona gore 1.4.4 kurucam1,4,4 ile oynuuorum hala 5/6 saat oynama sonrası 10 dakika atıyor bazen bazende hiç atmıyor
Dediğim gibi oynuyorum ben her gün 5/6 saat 10 dakika atınca ısrar etmiyor kapatıyorum direk ertesi gün devam bot vurmuyorum mesela Bot görünce uzaklaşıyorum. Sana bir garanti veremem yersin yemezsin diye ama ben 3 sezondur. Rp li şekilde oynıuorumson durum ne ona gore 1.4.4 kurucam
sadece hile olarak esp(görme) açsam ban atarmıDediğim gibi oynuyorum ben her gün 5/6 saat 10 dakika atınca ısrar etmiyor kapatıyorum direk ertesi gün devam bot vurmuyorum mesela Bot görünce uzaklaşıyorum. Sana bir garanti veremem yersin yemezsin diye ama ben 3 sezondur. Rp li şekilde oynıuorum
Post automatically merged:
Ayrıca cerberusun forumda ld playerda çalışan bir by-pass eklenmiş ama bulaşmadım buraya gelirse denenebilir
1- xposed silbaypas me çalışıyor versiyon 7.0 bulmanız lazım girişi çözerseniz sıkıntı yaratmaz
sadece hile olarak esp(görme) açsam ban atarmı
edit kurdum 1.4.4 daha oyun atmadan lobide banned 10 yıl![]()
herhangi antiban vs kullanıonmuValla şans dostum ben oynuyorum sıkıntısız nazar değmesin
kardeşim şans falan değil, elbet yanında bir dosya ya da log veya bat kullanıyosun. kimse burada masum rolünü oynamasınValla şans dostum ben oynuyorum sıkıntısız nazar değmesin
Hayırherhangi antiban vs kullanıonmu