Çözüldü PUBGM Dahili ekran kartı ve Harici Ekran kartı ortak kullanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sorunum görselde görüldüğü gibi dahili ekran kartını kullanmasını istemiyorum. Nvidia denetim masasından sadece harici ekran kartını kullan yapmama rağmen böyle.

Çözüm
Windows arama kısmına dxdiag yazın çıkan sistem bilgi ekranında 1. ekran kartı nvidia olararak görünüyorsa Geforce Experience indirin Ayarlar>Oyunlar ve uygulamalar kısmına gelip Gameloop'u ekleyin.
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Öncelikle Laptop kullanıyorsan, ''Hibrit Kipi'' veya ''Tasarruf modunun'' kapalı olduğundan emin ol çünkü bu ayarların açık olması, pili az tüketmek adına dahili ekran kartını kullanmana neden oluyor. Bundan emin olduktan sonra aşağıda vereceğim önergeleri takip et:
Ayarlar/Sistem/Monitör/Grafik Ayarları deyin. Buradan GameLoopu seçip yüksek performans GPU olarak ayarlayın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Emulatör motor ayarlarından ise OpenGL+ Seçin.
İşe yaradığını belirtmek adına kendi sistemimde aldığım SS'i atıyorum.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bilgisayarınız laptop sanırım laptop ise NVIDIA güçlü GPU kullan gibi bir ayar olması lazım o ayarla oyuna girerseniz harici GPU ile çalışacaktır.

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam yaptığım şeyi neden tekrar yazıyorsunuz? spam olsun diye mi

Hocam denedim dediklerinizi çoğu zaten yapılıydı sadece OpenGL+ değildi onu da yaptım yine aynı.

Son düzenleme:
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Windows arama kısmına dxdiag yazın çıkan sistem bilgi ekranında 1. ekran kartı nvidia olararak görünüyorsa Geforce Experience indirin Ayarlar>Oyunlar ve uygulamalar kısmına gelip Gameloop'u ekleyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...