Çözüldü PUBGM Dword ESP sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selamlar, pubg hileyi yaptım ınsert ile açtım ama gözükmüyor birşey nasıl aktif edeceğim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Bildiğin hile göstermiyor IsInGame:False yazıyor yukarıda ondan kaynaklı olabilir mi

Son düzenleme:
Çözüm
windows sürümünüz hile iile uyumlu olmalıdır gameloop sürümünüz 32 bit ve gameloop motor ayarlarında DirectX seçmeniz lazım.
Lobi de beklediğiniz de IsInGame:False yazması normal. Uçağa binme alanından itibaren herşey normalse IsInGame:True yazar
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
windows sürümünüz hile iile uyumlu olmalıdır gameloop sürümünüz 32 bit ve gameloop motor ayarlarında DirectX seçmeniz lazım.
Lobi de beklediğiniz de IsInGame:False yazması normal. Uçağa binme alanından itibaren herşey normalse IsInGame:True yazar

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Hilenin sürümünü ve windows sürmünü nasıl göricem
Windows + R tuşlarına aynı anda basın.
Çalıştır sekmesine "winver" yazın.
Açılan ekranda Windows sürüm numarası ve derleme bilgisi yer alacaktır.

Hile oyun sürümüne göre güncellenmektedir. Şuan güncel

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ona nasıl bakacağım acaba? :D şuan görev yöneticisinden baktım (32) bit yazmakta

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ona nasıl bakacağım acaba? :D şuan görev yöneticisinden baktım (32) bit yazmakta
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
V.png

Gameloop Motor ayarların dan DirectX olanı seçiniz.

"Ayarlar - güncelleştirmeler ve güvenlik - geliştiriciler için - terminal - Windows Konsol Ana Bilgisayarı" olanı seç,iniz ve uygula diyiniz.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
maalesef yaptım ama olmuyor acaba neyi ters yapıyorum?

1- Gameloop yüklü olduğu dosya konumuna erişiniz C veya farklı bir disk'ede kurmuş olabilirsiniz ve klasör ismi TxGameAssistant bu klasörü açınız

2- Karşınıza gelen klasör isimlerinden ui yazan klasörü açınız,

3- Bu klasör içindeki plugins yazan klasörü açnınız,

4- Karşınıza gelen TP3Helper dosyasını siliniz. Daha sonra

5- Bu klasörlerin içindekileri de siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.

6- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

7- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

8- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere karşı engelleme yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

9- Adguard Adblocker kullanıyor iseniz kapatınız.

10- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız.

Önerilen çözümlerle çalışmıyor ise pc temiz bir format atınız ve hilenin sorunsuz çalıştığı ilgili Windows 10 x64 1909 versiyonunu yükleyiniz. Hileler en stabil bu sürümde çalışmaktadır.

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...