Seçkin Üye
Merhaba değerli site yöneticileri, acaba şu hilenin rankını bir tık da olsa yükseltebilir misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hilenin kendi sayfasında nasıl açılacağı gibi açıklamalar zaten bulunmaktadır, bakarak öğrenebilirsiniz.Dword hilesini kullanamıyorum
yardımcı olur musunuz
Aynen öyle. Ben seçkin üyeden süper üyeye geçerken ne ara yorum kastığımı fark etmedim. Adamlar koskoca site yönetiyor vardır bildikleriBu yoruma çok katılıyorum kendi rolum yetmese bile bence minimum prime olması lazım daha üstü de fazla kaçıyor
ne diyorsun birader üslübuna dikkat et hileye ne kadar çok erişim sağlanırsa o kadar çabuk detect olması kolaylaşır düşünerek yorum yazlan olum siz manyakmısınız psikopat mısınız üyelik yükselcekte nolcek hile gene aynı hile ne değişecek sanki açın kullanın işte rahatmı batıyor onaylı üye geyet yeterli bunca insana hiçmi acımıyorsunuz bunlar ne yapacak hileyi nasıl kullanacak diye hiçmi düşünmüyorsunuz sapık herifler sizi
hala genel olarak konuşuyorsun.olsun yinede uygun bulmuyoruz biz böyle birşeyi gerek yok milletin bi dword u var onuda elimizden aldırtma
Fark ettiyseniz görüş ve önerileriniz kategorisinde bir konu açılmış ve durumu belirtmiş bu kadar yükselmenizin ne anlamı var hocam anlamış değilim. Kendine göre haklı olabilir çünkü bir hilenin rankı ne kadar düşükse detected olma olasılığı daha çok artıyor hilenin kullanımı arttığı için. Ban yedikten sonra forumda ban yedim, hile detected oldu gibi konuları açmasını biliyorsanız buna da saygı duymayı bileceksiniz.ne gereği var oğlum bırak herkes kullansın işte durduk yerde bu bencillik niye şimdi rahatmı batıyor bir yerinize istiyorsunki kendin hileyi açıp kullanıcan geri kalanlar rank kasmak ile uğraşsın hiç kullanamasın öylemi
Neden kullanamıyorsunDword hilesini kullanamıyorum
yardımcı olur musunuz