Uzman Üye
redis ne oluyor
peki bu sürümü değiştirirken tekrar mı formatlayacagım fotograflarda win10 indiriliyor falan yazıyorda çünküSürümünüz yüzünden hile çalışmıyor. Windows sürümünü değiştirmeniz gerekiyor.
Post automatically merged:
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ bu konudan yararlanabilirsiniz.
Format olmayacak, sadece windowsun değişecek merak etme.peki bu sürümü değiştirirken tekrar mı formatlayacagım fotograflarda win10 indiriliyor falan yazıyorda çünkü
şimdi deniyorum adımları bir bir uyguladım indiriyor peki hiç bir şeyi silmeycek dediniz kurulan driverler falan da yerinde duruyor dimiFormat olmayacak, sadece windowsun değişecek merak etme.
başkan driverler falan silindi mibendede bu sorun olmuştu ama düzeldi 2 güne
yok başkan aynı şekilde valorant da sürüm uyuşmuyor diyip hileyi yüklemiyor du sürümü düşürünHileye update atılıyorda olabilir en iyisi biraz bekleyin
editör cevap yazdı https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ burdan sürümünü düşürBende de aynı şekilde
hayır, herhangi bir değişiklik olmuyor sadece sürümünüz up/down ediliyor .yok başkan aynı şekilde valorant da sürüm uyuşmuyor diyip hileyi yüklemiyor du sürümü düşürün
editör cevap yazdı https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ burdan sürümünü düşür
dediğiniz gibi yaptım sürümü win10 20h2 sürümüne getirdim ama hala aynı hatayı alıyorum hileyi yükle diyorum sonra bilgisayar bir sorunla karşılaştı diyip %100 e kadar sayıp yeniden başlatıyor anlamadım win11 den 10 a düştüm 10 dan sürüm düşürdüm her şeyi denedim yanihayır, herhangi bir değişiklik olmuyor sadece sürümünüz up/down ediliyor .
pubgm diğer hilesi çalışıyor ilk defa bu hilede gördüm bu sorunuhayır, herhangi bir değişiklik olmuyor sadece sürümünüz up/down ediliyor .
denedim ama olmuyor aynı hatayı alıyorum ne yapabilir başka win10 20h2 sürümünü kullanıyorumSürümünüz yüzünden hile çalışmıyor. Windows sürümünü değiştirmeniz gerekiyor.
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ bu konudan yararlanabilirsiniz.
Bütün redis packlerinizin kurulu olduğundan eminmisiniz ?dediğiniz gibi yaptım sürümü win10 20h2 sürümüne getirdim ama hala aynı hatayı alıyorum hileyi yükle diyorum sonra bilgisayar bir sorunla karşılaştı diyip %100 e kadar sayıp yeniden başlatıyor anlamadım win11 den 10 a düştüm 10 dan sürüm düşürdüm her şeyi denedim yani
pubgm diğer hilesi çalışıyor ilk defa bu hilede gördüm bu sorunu
denedim ama olmuyor aynı hatayı alıyorum ne yapabilir başka win10 20h2 sürümünü kullanıyorum
redis ne oluyorBütün redis packlerinizin kurulu olduğundan eminmisiniz ?
redis ne oluyor
gameloop açıkken deniyorum zaten ama oyun açık degilken directx te zten dediginiz dosyayı indirip deneyeceğim geri dönüş yaparımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız)
Bunların dışında hileyi gameloop açıkken loadlamanız gerekmekte ve gameloop ayarlarindan directX'i açmanız gerekmekte.
tamam oldu çok teşekkür ederim.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız)
Bunların dışında hileyi gameloop açıkken loadlamanız gerekmekte ve gameloop ayarlarindan directX'i açmanız gerekmekte.
arkadaşlar win11 kullanıyordum hileyi açtigımda mavi ekranda bir sorunla karşılaşıldı diyip bilgisayarı yeniden başlatıyordu şimdi win10 yaptım ama hala aynı sorunla karşılaşıyorum neden şuan win10 22h2 sürümünü kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?