Çözüldü Pubgm Dword vip aktif ederken hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar herşey tamam enson oyunu açıyorum Sonra XFPprojec dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorum Ardından https://ui.memoryhackers.org/ sitesinden pubg mobile gelip yükle diyorum ama bu ekranımdaki şekilde hata alıyorum.Pc' de virüs programı yok defender kapalı addblock yüklü değil. Sorunu bilen varmı ?

Çözüm
crom ve opera da otomatik reklam engilliyiciler acık olabilir butarz bisorun bende de vardı onları kapatınca çözülmüşdü. ama daha sonra gine yaptı .baya uğraştırıyo bazen açılyo bazen açılmıyo . tek tek sayfalara izin vermişdim açılmasına . lakin oda vürüslü sayfanın gelmesine sebep olabilir.
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
crom ve opera da otomatik reklam engilliyiciler acık olabilir butarz bisorun bende de vardı onları kapatınca çözülmüşdü. ama daha sonra gine yaptı .baya uğraştırıyo bazen açılyo bazen açılmıyo . tek tek sayfalara izin vermişdim açılmasına . lakin oda vürüslü sayfanın gelmesine sebep olabilir.

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
Dostum block'yok işte olsa kapatayımda yok Herşeyi yapıyorum enson ui.memoryhackers.org sitesinden pubg mobile yükle diyorum yüklenecek gibi olurken resimdeki hatayı veriyor
Post automatically merged:

Adminler yardım etmeyecekse konuyu kapatın arkadaşlar boşuna burada destek aramayalım ? Bunun illaki bir çözümü vardır sonuç olarak. Güvenlik amaçlı herşey deaktif durumda defender dahil olmak üzere herşey deaktif durumda.Addblock yok pc 'de ama hala durum aynı.

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
antivirüs programını kontrol et. aynı zamanda güvenlik duvarından kaynaklanıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...