Çözüldü PUBGM ESP çalışmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aga oyuna giriyorum gameloop 32 bit bu arada hileyi lobide enter liyorum oyuna girdiğimde esp çalışmıyor

Çözüm
aga oyuna giriyorum gameloop 32 bit bu arada hileyi lobide enter liyorum oyuna girdiğimde esp çalışmıyor
@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Çözüm
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -

Visual C++ Paketleri -

Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.

Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.

Ayrıca EzPUBGM mi DWORD mü kullanmaya çalışıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...