PUBGM GameLoop kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce pubg mobile pc den gameloopla oynadım. dün de sordum en iyisi gameloop dediniz. Şimdi indirdim kullanıyorum ancak nedense bi kasma oluyor. Oyundayken bazen yerden eşyaları almıyor ya da dürbünü farklı tuşlarla açıyor sürekli. yani değiştirmeye çalıştıkça bozdum. düzeltmek için düzgün bir kaynak yok mu ?

video atarsanız güzel olur. Akıcı bir şekilde oynamak istiyorum ve tuş ayarlarının da default olmasını istiyorum.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dürbünü farklı tuşla açma zıplamama vs gibi sorunların çözümü için oyun içindeki bütün kaynak paketlerini indir çözülür

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum tuş ayarları bendede surekli bozuluyor onun için birşey diyemem ama gameloopun içerisine gfx tool kurup girmeyi denedin mi? Gerçekten faydasını görebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaşlar bende bişey sorucam gameloopdan mobil pubg pc den oynadım ama tuş atayamıyorum zıplama ve yatma olmuyor nasıl çözebilirim

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Emulator ile oynayacağın oyun senin bilgisayarın bazlı çalışmaz emulatör bazlı çalışır, emulatör ise sanal işletim sistemi gibi çalışan olaydır. Yani en iyi pc bile olsa emulatör ile 60 fps üstünü alamazsın ve hep sıkıntı yaşarsın. EDİT: 60 fps ve üstü belki alabilirsin ama oda emulatör den emulatör'e değişir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bende de kasma oluyordu gameloopta silip tekrar yükledim artık kasmıyor anlamadım gitti vallaha .

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Gameloop stabil bir motor değil. En baba bilgisayarlarda bile kasma sorunu yaşanıyor, optimizasyon sıkıntısı oldukça büyük, her güncellemeden sonra tuş ayarlarının bozulması kaçınılmaz bir olasılık. Çözüm de sunacağım ama Call of Duty: Mobile oynamıyorsanız başka bir motordan oynamanızı tavsiye ederim. Gameloop ne yazık ki sıkıntı dolu.

Ayarları OpenGL+ ve Akıcı olarak seçin. Muhakkak güncel olsun. Oyun içi ayarları en düşüğe alın.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kaynak paketleri tuşu halleder. kasma için de gameloop ayarlarından çözünürlüğü çok yüksek yapma. işlemcini bilmiyorum ama kasma yaşıyorsan işlemcin düşük olmalı

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ryzen 5800x var bende de, onda da HDR, HD kasıyor. Benim anlamadığım bu yayıncılarda ne varsa böyle yağ gibi oynuyorlar. Üstelik hem video kayıt alıp hem yayın yapıp hem de oynuyorlar. Kıçı kırık bir emülatör için 5950x alınmazya.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gameloop anticheat eklediği için bayağı kasma oluyor oyun or tasında falan haberin olsun LDplayer deneyebilirsin

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
öncelikle başlayayım motor kısmından directx + al
işlemci çekirdeğine bak neyse onu yaz
ram ise bilgisayarında olan ramın 2 kat düşüğü örnek 4096 ise 2048 8196 ise 4096
çözünürlük 1024x768
diğer kısımda ise Rog 2

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yanlış bir şey yazarsam cahilliğime verin :)
Bildiğim kadarıyla bu tarz emülatörlerin kendi motorları oluyor o yüzden sistemin iyi olması bi yere kadar etki ediyor
kasmalar felan uygulamanın motordundan kaynaklanıyor olabilir

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gameloop resmi emulatördür başkasını kullanma arada donmalar oluyor evet ama o donmalar çoğu kişide var bende bile var idare edicen artık

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eğer tuş ayarında sorun varsa çözünürlük ile gameloop kalvye ayarındakı çözunurluk farkı vardır onları aynı yapman lazım birde kasma varsa grafiklerden akıcı ve aşırıyı yap düzgünleştirme kapalı gameloop ayarlarından ramı ve çekirdeği arttır.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
gameloop ayarlarını yaptıkdan sonra bende hatrı sayılır derecede düzelme oldu bi onlara bakmanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...