PUBGM GameLoop kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce pubg mobile pc den gameloopla oynadım. dün de sordum en iyisi gameloop dediniz. Şimdi indirdim kullanıyorum ancak nedense bi kasma oluyor. Oyundayken bazen yerden eşyaları almıyor ya da dürbünü farklı tuşlarla açıyor sürekli. yani değiştirmeye çalıştıkça bozdum. düzeltmek için düzgün bir kaynak yok mu ?

video atarsanız güzel olur. Akıcı bir şekilde oynamak istiyorum ve tuş ayarlarının da default olmasını istiyorum.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Tuş sorunları için bütün kaynak paketlerini indirmelisin.Kasma sorunu oyun grafiklerini akıcıya döndür umarım faydası olmuştur :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kaynak paketlerini yükle ve unutma, oynamaman gereken şekilde oynuyorsun, o yüzden kasma olması gayet normal.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kasma sorunu için Tüm ayarları otomatiğe almanız gerek. Oyun kısmında da 720p veya 1080p ye alıp akıcı seçmeniz gerek. Tuş problemleri için de hd kaynak paketini indirip hem oyun içi kontrolleri hem emülatör tuş ayarlarını sıfırlamalısınız.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kasma sorunu için driver booster ve ccleaner Dene ve Gameloop ayarlarından hepsini otomatik al dene dostum
Post automatically merged:

ccleaner ve driver booster Kullan dostum ve gameloop ayarlarından bütün ayarları otomatik al

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilgisayarında telefon çalıştırıyorsun. istersen en iyi pc'ye sahip ol hep sabit oranda fps/kasma alacaksın.

tuşlarla alakalı bir fikrim yok 3-4 ayda bir giriyorum max 50 oyun atıp çıkıyorum hiç böyle olay yaşamadım. büyük ihtimal tüm tuşlara basıyorsun :oops:

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Friends, I played gameloop from pubg mobile pc before. I asked yesterday and you said gameloop is the best. I've downloaded it now, I'm using it, but for some reason, it's a muscle. While in the game, it sometimes picks up items from the ground or opens the binoculars with different keys all the time. so when i tried to change it i broke it. Is there a decent resource to fix it?

It would be nice if you post a video. I want to play fluently and I want the key settings to be default.try

Friends, I played gameloop from pubg mobile pc before. I asked yesterday and you said gameloop is the best. I've downloaded it now, I'm using it, but for some reason, it's a muscle. While in the game, it sometimes picks up items from the ground or opens the binoculars with different keys all the time. so when i tried to change it i broke it. Is there a decent resource to fix it?

It would be nice if you post a video. I want to play fluently and I want the key settings to be default.
Try download and replace resources of the game i mean thats worked for me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...