DWORD - PUBGM HACK

Çalışıyor PUBGM HACK - DWORD v1.0 [2024]

İndirmek için izniniz yok
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hile gayet yeterli başarılı fakat keşke item görme yi de ekleyebilselermiş. Yine de bu şekilde safe kalacaksa kalsın sorun yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile gayet yeterli başarılı fakat keşke item görme yi de ekleyebilselermiş. Yine de bu şekilde safe kalacaksa kalsın sorun yok :D
3 aya yakındır arkadaşım kullanıyor hiç belli etmeden ban yemedi, bence eklenmezse daha iyi olur güvenle kullanırız

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
3 aya yakındır arkadaşım kullanıyor hiç belli etmeden ban yemedi, bence eklenmezse daha iyi olur güvenle kullanırız
Eşyaları görmek bence çok sorun yaratmayacaktır diye düşündüm ama tabi yazılımcılar neyin tespit edileceğini daha iyi bilirler o yüzden karışmamak lazım.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eşyaları görmek bence çok sorun yaratmayacaktır diye düşündüm ama tabi yazılımcılar neyin tespit edileceğini daha iyi bilirler o yüzden karışmamak lazım.
yapımcı sesleri de dinlendiği için, adam itemleri görse arkadaşlarına şu evde m416 var şurda kar98 var vs tarzı söyleyebilir, o da sıkıntı oluşturur hile için

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hayırlı olsun bansız belasız iyi updateler dileğiyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yapımcı sesleri de dinlendiği için, adam itemleri görse arkadaşlarına şu evde m416 var şurda kar98 var vs tarzı söyleyebilir, o da sıkıntı oluşturur hile için
Zaten bu hileyi kullanacaksan sesli konuşmayacaksın biz dc den konuşuyoruz arkadaşlarla pubgmob un sesli iletişimini sevmiyorum zaten

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kral Ya Bunu Biraz daha Iylestirseniz Mutlu Oluruz Sanki Telefonda Olsaydi Keske

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çalışıyormu Güncel Bilgisi Olan var mı ?