or play with people u know/trustteammates report a lot. better to play alone
or play with people u know/trustteammates report a lot. better to play alone
3 aya yakındır arkadaşım kullanıyor hiç belli etmeden ban yemedi, bence eklenmezse daha iyi olur güvenle kullanırızHile gayet yeterli başarılı fakat keşke item görme yi de ekleyebilselermiş. Yine de bu şekilde safe kalacaksa kalsın sorun yok![]()
Eşyaları görmek bence çok sorun yaratmayacaktır diye düşündüm ama tabi yazılımcılar neyin tespit edileceğini daha iyi bilirler o yüzden karışmamak lazım.3 aya yakındır arkadaşım kullanıyor hiç belli etmeden ban yemedi, bence eklenmezse daha iyi olur güvenle kullanırız
yapımcı sesleri de dinlendiği için, adam itemleri görse arkadaşlarına şu evde m416 var şurda kar98 var vs tarzı söyleyebilir, o da sıkıntı oluşturur hile içinEşyaları görmek bence çok sorun yaratmayacaktır diye düşündüm ama tabi yazılımcılar neyin tespit edileceğini daha iyi bilirler o yüzden karışmamak lazım.
Zaten bu hileyi kullanacaksan sesli konuşmayacaksın biz dc den konuşuyoruz arkadaşlarla pubgmob un sesli iletişimini sevmiyorum zatenyapımcı sesleri de dinlendiği için, adam itemleri görse arkadaşlarına şu evde m416 var şurda kar98 var vs tarzı söyleyebilir, o da sıkıntı oluşturur hile için
Is it working? Does anyone have up-to-date information?esp safe to use
esp safe to use
i cant download the cheatAbi yine şafak operasyonu![]()
gayet güzel çalışıyor.bazen erangel de adam yerlerini göstermiyor ama olsunÇalışıyormu Güncel Bilgisi Olan var mı ?
Which window you use on?it works fine.sometimes erangel doesn't show their location but ok
Bro how can i become a confirmed member?this will be op hack thank u guys for supporting us to playing well and have fun with ur cheats![]()
Keindred almain bta3e o ha efdl ael main bta3eElinize sağlık çok iyi olmuş