Onaylı Üye
buradan oyunda free kullanan arkadaşlarla takım kurmak isterim
hile harika çalışıyor ben daha mükemmelini kullanmadımmükemel calışıyo
Gerçekten çalışıyor esp 400 metrede düşmanı görüyoruzEPS'nin mükemmel çalışmaması ve düşman size 10-100 metre yakınken bile gizlenmesi gibi bazı sorunlarla karşılaştım . Geliştiricilerin sorunları çözerek bize bir güncelleme sağlayacağını umuyorum. DEVS'in yaptığı inanılmaz iş için teşekkürler!
Huawai ve bu yazılımı kaldıran bi telefonPUBG oynamak için en güçlü cep telefonu türleri
When did you get banned?Bu hilede aynı ezpubgm gibi fixlenmiş 1 günlük ban atıyor gözleme sokturuyor yan hesaptanda 10 yıllık ban attı bu hilede çöp oldu artık bansız hile diye birşey kalmadı
evet aynısı şimdi benimde başıma geldi 1 günlük gözlem verdirip duruyor artık detect olduğunu düşünüyorum hileninhile artık safe değil bir kaç farklı hesaptan denedik arkadaşlarla bazılarında henüz lobide 1 günlük inceleme attı diğerlerinde 10 yıllık ban attı
çok belli etmeden oynarsanız güvenli ben sürekli oynuyorum taç kademesindeyim üst üste maç yapmamaya özen gösterin özellikle güçlü karakterler karşınızdaa varsa hemen rapor ediyorlar nick espsini çalıştırın en azından hangisi güçlü hangisi bot anlayabilirsiniz aim kullanırken dürbünü açıp takip ettirmeyin ateş ederken kullanırsanız anlaşılmıyorbu güvenli mi
its easy, download memory loader and load the cheat and open the gamehow do you download?