DWORD - PUBGM HACK

Çalışıyor PUBGM HACK - DWORD v1.0 [2024]

İndirmek için izniniz yok
Naughty Kid
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
I have faced some issues like the EPS not working perfectly, and it going hidden when even the enemy is near you like within 10-100 meters. I hope the developers will provide us with an update by fixing the issues. Thanks for the incredible job done by the DEVS!

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bu hilede aynı ezpubgm gibi fixlenmiş 1 günlük ban atıyor gözleme sokturuyor yan hesaptanda 10 yıllık ban attı bu hilede çöp oldu artık bansız hile diye birşey kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
EPS'nin mükemmel çalışmaması ve düşman size 10-100 metre yakınken bile gizlenmesi gibi bazı sorunlarla karşılaştım . Geliştiricilerin sorunları çözerek bize bir güncelleme sağlayacağını umuyorum. DEVS'in yaptığı inanılmaz iş için teşekkürler!
Gerçekten çalışıyor esp 400 metrede düşmanı görüyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
I got the PUBG update and the hack is not working. When will the hack work?

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hile artık safe değil bir kaç farklı hesaptan denedik arkadaşlarla bazılarında henüz lobide 1 günlük inceleme attı diğerlerinde 10 yıllık ban attı
evet aynısı şimdi benimde başıma geldi 1 günlük gözlem verdirip duruyor artık detect olduğunu düşünüyorum hilenin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok belli etmeden oynarsanız güvenli ben sürekli oynuyorum taç kademesindeyim üst üste maç yapmamaya özen gösterin özellikle güçlü karakterler karşınızdaa varsa hemen rapor ediyorlar nick espsini çalıştırın en azından hangisi güçlü hangisi bot anlayabilirsiniz aim kullanırken dürbünü açıp takip ettirmeyin ateş ederken kullanırsanız anlaşılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
How do I get a notification that the hack update has been downloaded?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Update 2.8 soon? I can't wait for use it in new version.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyuna güncelleme geldiği için hileyi çalıştırıp oyuna girmeyin, ban yiyebilirsiniz.. Güncelleme geldiği için Zaten oyunda hile aktif olmuyor