PUBGM Hack ve diğer hileler hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Önceden normal üyeler bu hileye ulaşabiliyordu fakat artık normal üyeler bu hilelere ulaşamıyor. Onaylı üye ve üstündeki üyeler bu hileyi açabiliyor bence eski sisteme geri dönülürse daha iyi olabilir ama bu sizin kararınız isterseniz eski sisteme geri dönersiniz ya da bu şekilde kalır. Benim düşüncelerim bu kadardı.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
50 mesaj atmak ztn 1 günlük iş buraya yazana kadar onaylı üye olup hileyi kullanabilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yöneticiler bunu uygun görmüş bu şekilde yapılmış zaten onaylı üye olmak zor bir şey değil

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
hileler çabuk fixleniyor ve bu konuyla ilgili yüzlerce şikayet geliyor ayrıca onaylı üye olmak zor bir şey değil

Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Önceden normal üyeler bu hileye ulaşabiliyordu fakat artık normal üyeler bu hilelere ulaşamıyor. Onaylı üye ve üstündeki üyeler bu hileyi açabiliyor bence eski sisteme geri dönülürse daha iyi olabilir ama bu sizin kararınız isterseniz eski sisteme geri dönersiniz ya da bu şekilde kalır. Benim düşüncelerim bu kadardı.
2 güne olursun onaylı üye gereksiz yere hilenin banlanma hızını niye arttıralım?

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
normal üyeye açık hileler cabuk fixlenir o yuzden boyle bisey yapılmıstır diye dusunuyorum

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, öneriniz için teşekkür ederiz ancak onaylı üye olmak zor degil, biraz vakit ayırıp kurallara uygun konulara yorum yazmanız yeterli. Forumda iki tane pubg hilesi bulunmakta sadece birinde onaylı üye olam zorunlulugu var. DWORD pubg ileri dönemlerde üye rankına çekilmicek ondan dolayı sizde herkes gibi yorum yazmalısınız konulara, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...