maili kendine alsan bile ticket atarak hesabın ilk bilgilerini ne zaman açıldığını fln yazarak geri alabiliyorsun diye biliyorumMaili kendi üstüne almanın yöntemi yok mu? En kötü telefon numaranı kendi numarana çevirirsen garanti olur.
O sistem Rİot Games oyunlarında geçerli. Pubg'de aynı sistem varmıdır bilmiyorum.maili kendine alsan bile ticket atarak hesabın ilk bilgilerini ne zaman açıldığını fln yazarak geri alabiliyorsun diye biliyorum
hesap satısları bu aralar zor ne aracılara nede sitelere güvenilmiyor dolandıran hersekilde dolandırıyo ünlü veya cok satıs yapan farketmezArkadaşlar bir site üzerinden bir hesap alıcam hesap buBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBi bakarsanız sevinirim satıcı diyorki bu hesap twitter ölü ama sen alıcağan zaman çift doğrulama yapar mail tel ekleriz hesaba twiiterı silmeye alırken kimse girermez bu doğrumu böyle bir şey mümkünmü bir de dolandırıcı gibimi sizce ?
benim bildiğim dolandırıcılık olmasın diye itemsatısta satıs yaparken video kaydı alıyorsun ve dava açma hakkın oluyorhesap satısları bu aralar zor ne aracılara nede sitelere güvenilmiyor dolandıran hersekilde dolandırıyo ünlü veya cok satıs yapan farketmez
genshin impactde de vardı bende pubg oynamadığım için bilmiyorumO sistem Rİot Games oyunlarında geçerli. Pubg'de aynı sistem varmıdır bilmiyorum.
dolandırıcı hocam kanmayın bu insanlar paranı almak için herşeyi yapabilecek insanlardırArkadaşlar bir site üzerinden bir hesap alıcam hesap buBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBi bakarsanız sevinirim satıcı diyorki bu hesap twitter ölü ama sen alıcağan zaman çift doğrulama yapar mail tel ekleriz hesaba twiiterı silmeye alırken kimse girermez bu doğrumu böyle bir şey mümkünmü bir de dolandırıcı gibimi sizce ?