PUBGM istemci hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
İstemciden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantını sonlardırdık, lütfen ağ bağlantını kontrol et ve tekrar dene.

10 dakikalık ban atıyor, neden böyle oluyor? Bilgi verebilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
modem resetle bir de istersen modem arayüüznden DNS bölümünü google DNS olarak ayarlamayı dene. Güvenlik duvarını da kontrol et.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
arkadasların soylediğinin hiçbirinin alakası yok kardeşim. safemod kullanmadığın sürece sistem yakalıyor hileyi. ben sahsen 10 yıl yedim aimbot kullanmadığım halde

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
3 bilemedin 4 defa veri hatası alırsın sonra 10 yıl ban yersin bu senin işlemcinden kaynaklanmıyor cok rapor ettilermi öle oluyor dikkat et ban yeme

arkadasların soylediğinin hiçbirinin alakası yok kardeşim. safemod kullanmadığın sürece sistem yakalıyor hileyi. ben sahsen 10 yıl yedim aimbot kullanmadığım halde

aimbot açtığım gibi 10 yıl yedim ama acmazsan uzun süre oynarsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selamlar,
Eğer ki PUBGM(2.3) hilesini kullanıp 10 dakika ban yiyorsanız, hilenin fix yediği anlamına gelir. 2 - 3 kere ard arda kullandığında 10 yıllık ban yiyeceksindir.
PUBGM Safe hilesi için ise 1 - 2 maç sonra 10 yılı otomatik atıyor.
Lütfen güncellemeyi bekleyin, öyle kullanın. Harici olarak ban yemeye devam edeceksiniz.

İyi günler.

Üye
3 HİZMET YILI
modem resetle bir de istersen modem arayüüznden DNS bölümünü google DNS olarak ayarlamayı dene. Güvenlik duvarını da kontrol et.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar,
Eğer ki PUBGM(2.3) hilesini kullanıp 10 dakika ban yiyorsanız, hilenin fix yediği anlamına gelir. 2 - 3 kere ard arda kullandığında 10 yıllık ban yiyeceksindir.
PUBGM Safe hilesi için ise 1 - 2 maç sonra 10 yılı otomatik atıyor.
Lütfen güncellemeyi bekleyin, öyle kullanın. Harici olarak ban yemeye devam edeceksiniz.

İyi günler.
geldi gene 10 dakka memory yapcan guncellemeye ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...