PUBGM Sekmeme config var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Uzun zamandır pubg mobile bırakmıştım. Tekrar başladım. Eskiden sekmeme configlerini herkes kullanıyordu şimdi YouTube de bile videoları yok varsada fake videolar. Hala işe yarayan sekmeme configleri varsa atar mısınız?

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Uzun zamandır pubg mobile bırakmıştım. Tekrar başladım. Eskiden sekmeme configlerini herkes kullanıyordu şimdi YouTube de bile videoları yok varsada fake videolar. Hala işe yarayan sekmeme configleri varsa atar mısınız?
APK seklinde sadece sekmeme olan bir hile düşünüyorum yapmayı ama config olarak şuan için sekmeme yok shake(titrememe)var obb ile yapılıyor
Sis kaldirma obb kullanabilirsiniz orada yarı yarıya sekmeme az diye duyumlar aldım özellikle DP silahinda ben yeşil adam ve çim kaldirma kullandığım için smoke kullanmıyorum konuyu paylaşırken sadece ban/çalışıp çalışmadığını kontrol ettim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Varsa memory hackers da vardır iyice bak kanka vardır illa

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
_20230130_155204.png

Yalan paylaşımlar çok denerken ban yemeyin RECOİL yazıyor ama bu sekmeme değil sadece shake ( titrememe )

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Recoill configi yok forumda, yaparsa kuyusuyu yapar başkada yapan var mı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...