Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örnek vererek anlatayım mesela cs:go oynuyoruz biz de görüş hilesi var o duvar arkası adamı görüyoruz orada bariz belli ama onu görmemiş gibi yapıyoruz farklı yere bakarak çıkıyoruz bu legit bir oynayıştır belli etmeden oynamak demek aslında zaten legit oynayışın bi anlamı da yani işin özü şudur ki adamı görsen bile bazen öleceksin aimbot ile oynuyorsan adamı vurmayacaksın bilerek öleceksin bu şekilde yani
Wallhack oynadigin Surece Problem Olmaz Ben Sitedekini KUlaniyorum Sadece Wallhack Ama Aimbot Sorun Yaratir Wallhackla 4 aydir gitdim ORdan Sonra oYundan Skildim malsef
3. şahısta oynarken adama doğru bakma, adama doğru yönelme. Adamın sağına soluna yani çaprazına doğru yönel ve sürekli etrafına bak. Adamın olmadığı ama olabileceği yerlere scope aç. Arada bir zıplayıp 360 dönüp etrafını kontrol et. Adamı kendin görmüşsün gibi davran ve adamı direkt indir. Dikiz özelliklerini aç ve q e tuşlarını kullan, bu seni sanki çok iyi bir oyuncuymuşsun gibi gösterecek. Aimi dibine kadar kökleme. Bunları yapınca iyi oyuncu gibi görünürsün ve legit kalırsın. Sona kaldığında da adama odaklanma çevrene odaklan (eğer yerini bilmiyorsan)
Botlar sana doğru koşuyorlar zaten botlar dibine gelmeden ses vermeden, ya da önünde belirmeden onları öldürme. Ya bulmuş ya da bulunmuş gibi yap. 1 2 hasar bile alabilirsin, zaten botlar fazla vurmuyor.
Aimbot kullanma kullanacaksan düşükte tut, duvara falan aim koyup adamın çıkması bekleme, direkt olarak adamın olduğu yere gitme etrafı kontrol ediyor gibi falan yap.