pubgm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
öncelikler s.a pubg de legit(belli etmeden) nasıl oynanır? [ben gaza gelip ban yiyebilirimde anticheat felan devredışı]

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aim kullanma görünmeyen adama dürbün açma bence birşey olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aim kullanmadıgın sürece ban yemezsin wall hack kullandım uzun bir süre ancak ban yemedim.

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Örnek vererek anlatayım mesela cs:go oynuyoruz biz de görüş hilesi var o duvar arkası adamı görüyoruz orada bariz belli ama onu görmemiş gibi yapıyoruz farklı yere bakarak çıkıyoruz bu legit bir oynayıştır belli etmeden oynamak demek aslında zaten legit oynayışın bi anlamı da yani işin özü şudur ki adamı görsen bile bazen öleceksin aimbot ile oynuyorsan adamı vurmayacaksın bilerek öleceksin bu şekilde yani

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Wallhack oynadigin Surece Problem Olmaz Ben Sitedekini KUlaniyorum Sadece Wallhack Ama Aimbot Sorun Yaratir Wallhackla 4 aydir gitdim ORdan Sonra oYundan Skildim malsef

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dağa taşa dürbün açma belli etme yani

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
wh oynıyacaksın full onun harici imkansız yani aimbotla oynadınmı ban yemen daha yüksek oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sadece wh kullan yada belli etmeden bir iki vuruş kaçırarak oynaya bilirsen oynamanı tercih ederim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Duvar arkası gördüğün adama aimini tutma görmemezlikten gel ve sesini duyduğunda harekete geç

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
3. şahısta oynarken adama doğru bakma, adama doğru yönelme. Adamın sağına soluna yani çaprazına doğru yönel ve sürekli etrafına bak. Adamın olmadığı ama olabileceği yerlere scope aç. Arada bir zıplayıp 360 dönüp etrafını kontrol et. Adamı kendin görmüşsün gibi davran ve adamı direkt indir. Dikiz özelliklerini aç ve q e tuşlarını kullan, bu seni sanki çok iyi bir oyuncuymuşsun gibi gösterecek. Aimi dibine kadar kökleme. Bunları yapınca iyi oyuncu gibi görünürsün ve legit kalırsın. Sona kaldığında da adama odaklanma çevrene odaklan (eğer yerini bilmiyorsan)
Botlar sana doğru koşuyorlar zaten botlar dibine gelmeden ses vermeden, ya da önünde belirmeden onları öldürme. Ya bulmuş ya da bulunmuş gibi yap. 1 2 hasar bile alabilirsin, zaten botlar fazla vurmuyor.

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Aimbot kullanma kullanacaksan düşükte tut, duvara falan aim koyup adamın çıkması bekleme, direkt olarak adamın olduğu yere gitme etrafı kontrol ediyor gibi falan yap.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
adamların yerini görmeyi kapatabilirsin daha rahat olur csde öyle yapıyordum,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...