- Konuyu başlatan
Donator
This is not a good idea.that's how to do it typing english brother pls.
my english is very bad
This is not a good idea.that's how to do it typing english brother pls.
oaspfjasjoıfaspıgasngoasgkj Aga moderatörlere bildir onlar konuyu düzenliyip english yazı ekler.This is not a good idea.
my english is very bad
same error bro if you find the way to to fix it tell me to broi got this error can you remove the limit please~~~
i got banned just right now for 10 years, i was in platinum iv and got bansame error bro if you find the way to to fix it tell me to bro
o zaman en güzeli aimsiz oynamakTelefonda ban olayı hepsi kadar var hocam şöyle söyleyim aimbot filan açarsanız ve belli ederseniz 10 yıl yiyorsunuz direk.
are u using magic bulleti got banned just right now for 10 years, i was in platinum iv and got ban
Ben kullandım 3-4 gündür ortalama 14-15 kill alıyorum ban vs yok daha.Magic ve ESP açıkare u using magic bullet
yesare u using magic bullet
same to me bro .. ur tyep english i will try ..This is not a good idea.
my english is very bad
aapki id open ho rahi hai meri pata nahi twitter par ho rahi hai ab bilkul on nahi ho rahi=same to me bro .. ur tyep english i will try ..![]()
This cheat is detected please update the filesMerhaba arkadaşlar Sizlere FAST MOD
ESP/AİM Hilesini Paylaşıyorum..
VİDEOLU ANLATIM EN ALTTADIR
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ESP MENÜ
ESP İTEMS
SİLENT AİM
Ekli dosyayı görüntüle 71946
Ekli dosyayı görüntüle 71947
Ekli dosyayı görüntüle 71948
Ekli dosyayı görüntüle 71949
Ekli dosyayı görüntüle 71950
Ekli dosyayı görüntüle 71952
Kurulum'u yapmadan önce lütfen okuyunuz
Ana hesap ile Girmeyiniz Sonuçta dosya
değişimi işlemi yapıyoruz Risk artar.
Hile uygulama'sını Kurumadan önce Sizden isteğim Twitter ( uygulamasını Telefon'a kurmanızı daha iyi olur) Twitter hesabı oluşturup eğitim modunu tamamlamanız ve sonra hile uygulama'sını kurup Twitter ile giriş yapmanız ( playgames)hata verebilir.
Hile APK sı 64 bit benim vermiş olduğum
OBB harici OBB ile girerseniz OBB hatası alabilirsiniz yada oyundan atar, çalışmaz
Hile ekranı geldiğinde ( FAST MOD ) simgesine tıklayarak hileyi kapalı pencere ( simge )durumuna getirebilirsiniz.
GUNCELLEMEYE DİKKAT
( Oyunda işiniz bittiğinde TÜM PLATFORMLARDAN ÇIKIŞ YAPIN) Tekrardan Oynayacağız zaman oyuna girin Güncelleme uyarısı gelirse YÜKLEMEYİN!!!)Hilenin Yasaklanmadığını anlamanız için Farklı Bir (SAHTE) Hesap ile deneyin eğer oyuna girdiğinizde ban yerseniz yasaklanmıştır) ORJİNAL DURUMA GETİRMEK İÇİN;
com.tencent.ig yazanları hem OBB deki hem datadaki isimlerini değiştirip hileli APK'yı siliniz sonra mağazadan orjinal APK'yı indiriniz ve yükleyiniz. ismini değiştirdiğimiz dosyaları eski hâline getiriniz ( OBB ve Data içinde bulunan com.tencent.ig olanlar)Eğer OBB nin içinde Otomatik olarak com.tencent.ig klasörü oluşmuş ise Yedek aldığımız OBB dosyamızı Yine OBB içinde bulunan com.tencent.ig klasörüne atınız. eğer com.tencent.ig klasörü oluşmamış ise OBB Klasörü'nün içine girip ve com.tencent.ig Klasörü'nün içinde bulunan hileli OBB'yi siliniz Sonra ORJİNAL OBB diye klasör oluşturup adlandırdığımız Dosyanın içine girip ORJİNAL OBB dosyamızı KES(CUT) yapıp yine OBB klasörü'nün içinde bulunan com.tencent.ig Klasörü'nün içine yapıştırınız bu arada; yapmamış iseniz dosyanın ismini tekrar com.tencent.ig yapmayı unutmayın..
İYİ OYUNLAR DİLERİM ARKADAŞLAR
still, playing without banned?iam play with this for 3 days thanks pro![]()
that's how to do it ? pls tell me bro... why my mobile not work this file ... so sadiam play with this for 3 days thanks pro![]()