Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
guys after playing few hours its show error
today device login limit has been reached. plese use a device that has already logged in to the game today to continue the game
how to fix it please pleae please

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler. Emeğinize sağlık gayet yararlı bir içerik oluşturulmuş.
Post automatically merged:

Elinize sağlık gayet güzel bir içerik oluşturulmuş.

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
teşekkürler elinize sağlık ban riski olsada kullanılır.

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
yeni yesapla girdim şahsen mobilden oynamıyorum denedim ban yediriyor ya da ben aşırıya kaçtım

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
why id cant open when install hakk and past obb id cant open please help
\

same to me bro .. ur tyep english i will try ..;):)
aapki id open ho rahi hai meri pata nahi twitter par ho rahi hai ab bilkul on nahi ho rahi=

can your id login today?logout it and check ligin i have problem in login id can not login why?

can your id login today?logout it and check ligin i have problem in login id can not login why?

Son düzenleme:
Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Sizlere FAST MOD

ESP/AİM Hilesini Paylaşıyorum..

VİDEOLU ANLATIM EN ALTTADIR

:indir:

✅
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

✅

✅

:özellik:

✅ ESP MENÜ
✅ ESP İTEMS
✅ SİLENT AİM

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 71946

Ekli dosyayı görüntüle 71947

Ekli dosyayı görüntüle 71948

Ekli dosyayı görüntüle 71949

Ekli dosyayı görüntüle 71950

Ekli dosyayı görüntüle 71952

:not:

Kurulum'u yapmadan önce lütfen okuyunuz

❌ Ana hesap ile Girmeyiniz Sonuçta dosya
değişimi işlemi yapıyoruz Risk artar.

❌Hile uygulama'sını Kurumadan önce Sizden isteğim Twitter ( uygulamasını Telefon'a kurmanızı daha iyi olur) Twitter hesabı oluşturup eğitim modunu tamamlamanız ve sonra hile uygulama'sını kurup Twitter ile giriş yapmanız ( playgames)hata verebilir.

❌Hile APK sı 64 bit benim vermiş olduğum
OBB harici OBB ile girerseniz OBB hatası alabilirsiniz yada oyundan atar, çalışmaz

❌Hile ekranı geldiğinde ( FAST MOD ) simgesine tıklayarak hileyi kapalı pencere ( simge )durumuna getirebilirsiniz.

❌❌❌GUNCELLEMEYE DİKKAT❌❌❌

( Oyunda işiniz bittiğinde TÜM PLATFORMLARDAN ÇIKIŞ YAPIN) Tekrardan Oynayacağız zaman oyuna girin Güncelleme uyarısı gelirse YÜKLEMEYİN!!!)Hilenin Yasaklanmadığını anlamanız için Farklı Bir (SAHTE) Hesap ile deneyin eğer oyuna girdiğinizde ban yerseniz yasaklanmıştır) ORJİNAL DURUMA GETİRMEK İÇİN;
com.tencent.ig yazanları hem OBB deki hem datadaki isimlerini değiştirip hileli APK'yı siliniz sonra mağazadan orjinal APK'yı indiriniz ve yükleyiniz. ismini değiştirdiğimiz dosyaları eski hâline getiriniz ( OBB ve Data içinde bulunan com.tencent.ig olanlar)Eğer OBB nin içinde Otomatik olarak com.tencent.ig klasörü oluşmuş ise Yedek aldığımız OBB dosyamızı Yine OBB içinde bulunan com.tencent.ig klasörüne atınız. eğer com.tencent.ig klasörü oluşmamış ise OBB Klasörü'nün içine girip ve com.tencent.ig Klasörü'nün içinde bulunan hileli OBB'yi siliniz Sonra ORJİNAL OBB diye klasör oluşturup adlandırdığımız Dosyanın içine girip ORJİNAL OBB dosyamızı KES(CUT) yapıp yine OBB klasörü'nün içinde bulunan com.tencent.ig Klasörü'nün içine yapıştırınız bu arada; yapmamış iseniz dosyanın ismini tekrar com.tencent.ig yapmayı unutmayın..

❌❌❌❌❌

İYİ OYUNLAR DİLERİM ARKADAŞLAR

:video:

This cheat is detected please update the files

iam play with this for 3 days thanks pro:panhype:
still, playing without banned?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...