Pudding WSReborn Rage Config [20.03.2024]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dc: yalvarma
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hepsi configde eklimi yoksa sniper olarakmı çıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Daha yeni script kullanmaya başlayacağım için hazır config ayarları bulmam iyi oldu. Tekrardan teşekkürler

Üye
2 HİZMET YILI
I'm always using it well. If you fix it a little bit, I think it'll be the best config

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Legit configin ne zaman gelir?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
S+ configti eskiden şu an normal config ayarları daha güzel rankedin ortasında oyundan çıkıp configi sildim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
config geldi geleli oynuyorum herhangi bir sorun görmedim ellerine sağlık dostum

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
şu an kullanmıyorum ls arada ama vanguard geleceği için normal devam ediyorum.
ben adc main confige döndüm. güncellenmedi uzun süreden beri ama yinede iyi çalışıyor bence.

vanguard gelene kadar wsreborn ile rank kasıyorum şu an. (euw da oynuyorum) sadece 1 maçta script diyen oldu. şu an wsreborn riskli mi sence?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben adc main confige döndüm. güncellenmedi uzun süreden beri ama yinede iyi çalışıyor bence.

vanguard gelene kadar wsreborn ile rank kasıyorum şu an. (euw da oynuyorum) sadece 1 maçta script diyen oldu. şu an wsreborn riskli mi sence?

değil. main hesabımda kullandım ben her scriptin ban riski var tabi ama lolü gözden çıkardığım için eğlencesine kullanmıstım 6-7 ay once hala duruyor. detec olursa tabi aylar sonrada ban gelebilir =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...