silver oldum
Uzman Üye
adc config'imi yoksa bu mu daha iyi ?Abi rage sevdalısın galiba sen
@Pudding Gayet güzel bir konu bu arada wsr ile oynadığımda mutlaka deneyeceğim
adc config'imi yoksa bu mu daha iyi ?Abi rage sevdalısın galiba sen
@Pudding Gayet güzel bir konu bu arada wsr ile oynadığımda mutlaka deneyeceğim
Evet desteklenmiyor ama Sniper Order'ı sırasıyla Q,R,W,E atacak şekilde ayarlı. Zaten sadece Q atması için kullanılır genelde ama onu da çok kötü attığı için C Tier. Yani oynamanızı tavsiye etmem.nidalee desteklenmiyor ki niye tierlist de var
Rage ayar, neredeyse tüm özelliklerin maksimum güçte olduğu agresif config'lere deniyor. Yasuo performansını ben çok beğeniyorum, bence güzel. Tavsiye ederim.Rage ayarlı config tam olarak ne oluyor ve Yasuo performansı güzel mi?
Maksimun güçte olması ban riski gibi faktörleri nasıl etkiler az önce Jax ile oynadım çok güzeldiRage ayar, neredeyse tüm özelliklerin maksimum güçte olduğu agresif config'lere deniyor. Yasuo performansını ben çok beğeniyorum, bence güzel. Tavsiye ederim.
Dodge Only Dangerous kapalıyken 5v5 fight'ta titremekten düz vuruş bile atamıyor şampiyon. Ayrıca kovaladığın rakipler arkaya skill atarsa çok rahat kaçabiliyorlar. Rakipleri güvenli bir şekilde kovalayabildiğin, takım savaşlarında akıcı bir şekilde oynayabildiğin ama aynı zamanda tehlikeli skilleri de yemediğin için rage oluyor. Laning Phase'de zaten space basmadığın için de Dodge Only Dangerous kapalı oluyor ve Evade ayarları neredeyse maksimum olduğu için hiçbir şekilde seni dürtemiyorlar, full canlı rahat bir koridor oynuyorsun.bana dodge only dangerous açık olan bir configin nasıl rage olduğunu anlatabilirmisin bir kez daha
fakat bunun için space basılı tutma bağımlılığın olmaması gerekiyorDodge Only Dangerous kapalıyken 5v5 fight'ta titremekten düz vuruş bile atamıyor şampiyon. Ayrıca kovaladığın rakipler arkaya skill atarsa çok rahat kaçabiliyorlar. Rakipleri güvenli bir şekilde kovalayabildiğin, takım savaşlarında akıcı bir şekilde oynayabildiğin ama aynı zamanda tehlikeli skilleri de yemediğin için rage oluyor.
Her şeyi dodgelamak istediğinde zaten Space basılı tutmuyorsun. Kombo yaparken (düz vuruş, skill vs. atarken) aynı zamanda dodgelayamayacağına göre zaten bir şeyi dodgelamak istiyorsan space'i bırakman gerekir. Space'e ısrarla basılı tutuyorsan rakibe kombo yapmak istiyorsun demektir. Bütün oyunu Space basılı tutarak oynarsan, evet dodge only dangerous'ın space'de olması bir dezavantaj. Ancak alışıp duruma göre ayarlamayı öğrenirsen (bunun için configle biraz zaman geçirmek gerekiyor) mükemmel bir avantaja dönüştürebiliyorsun.fakat bunun için space basılı tutma bağımlılığın olmaması gerekiyor
Script undetected olduğu için ban riski üzerine çok büyük bir etkisi olacağını düşünmüyorum.Maksimun güçte olması ban riski gibi faktörleri nasıl etkiler az önce Jax ile oynadım çok güzeldi
Tam tersi, ayarların maksimuma yakın derecede açık olduğu ayar demek.rage ayar ne demek ben anlamadım ben oynarken sürekli evadeyi kapıyorum ban riskini azaltmak için onun gibi bişimi