Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Başlıkta yazdığı gibi, hangi aroma ve marka size göre daha uygun? Ona göre bir seçim yapacağım.
Moderatörün son düzenlenenleri:
dostum evet değmez fakat ben sigara kullanan bir insanım sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum onun yerine puff alacağım nikotin miktarı daha az ve zararı sigaraya göre daha düşükSence bu kadar saçma bir şeye para vermeye değer mi
saltica ve elfbar düşünüyordum sende bunu yazarak kesin bir sonuç vermiş oldun benim için teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var puff almak için internetten mi alayım tütüncüden felanmı?Vozol, Saltica, Elfbar ve Tugboat denemiş biri olarak benim iyiden kötüye sıralamam:
1- Saltica
2- Elfbar
3- Tugboat
4- Vozol
Vozol'un birçok aromasını denedim hepsinde bir sorun çıktı. Ya boğazımı yaktı ya bir süre sonra aroması azaldı (zaten genelde çok şekerli aromaları var, kısa sürede bayıyor) ya da yanık tadı geldi orijinal ürünler kullanmama ve yeni almış olmama rağmen. Saltica hem kullanım ömrü hem de likit kalitesi ve tat olarak açık ara en iyisi bence.
psikiyatri git ismi w ile başlayan bir ilaç verecek içmezsindostum evet değmez fakat ben sigara kullanan bir insanım sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum onun yerine puff alacağım nikotin miktarı daha az ve zararı sigaraya göre daha düşük
saltica ve elfbar düşünüyordum sende bunu yazarak kesin bir sonuç vermiş oldun benim için teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var puff almak için internetten mi alayım tütüncüden felanmı?
anladım dostum umarım bırakabilirsindostum evet değmez fakat ben sigara kullanan bir insanım sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum onun yerine puff alacağım nikotin miktarı daha az ve zararı sigaraya göre daha düşük
saltica ve elfbar düşünüyordum sende bunu yazarak kesin bir sonuç vermiş oldun benim için teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var puff almak için internetten mi alayım tütüncüden felanmı?
coolVozol, Saltica, Elfbar ve Tugboat denemiş biri olarak benim iyiden kötüye sıralamam:
1- Saltica
2- Elfbar
3- Tugboat
4- Vozol
Vozol'un birçok aromasını denedim hepsinde bir sorun çıktı. Ya boğazımı yaktı ya bir süre sonra aroması azaldı (zaten genelde çok şekerli aromaları var, kısa sürede bayıyor) ya da yanık tadı geldi orijinal ürünler kullanmama ve yeni almış olmama rağmen. Saltica hem kullanım ömrü hem de likit kalitesi ve tat olarak açık ara en iyisi bence.