Puff Alacağım Hangi Aromayı ve Markayı Önerirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Başlıkta yazdığı gibi, hangi aroma ve marka size göre daha uygun? Ona göre bir seçim yapacağım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Vozol, Saltica, Elfbar ve Tugboat denemiş biri olarak benim iyiden kötüye sıralamam:

1- Saltica
2- Elfbar
3- Tugboat
4- Vozol

Vozol'un birçok aromasını denedim hepsinde bir sorun çıktı. Ya boğazımı yaktı ya bir süre sonra aroması azaldı (zaten genelde çok şekerli aromaları var, kısa sürede bayıyor) ya da yanık tadı geldi orijinal ürünler kullanmama ve yeni almış olmama rağmen. Saltica hem kullanım ömrü hem de likit kalitesi ve tat olarak açık ara en iyisi bence.

Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Sence bu kadar saçma bir şeye para vermeye değer mi
dostum evet değmez fakat ben sigara kullanan bir insanım sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum onun yerine puff alacağım nikotin miktarı daha az ve zararı sigaraya göre daha düşük

Vozol, Saltica, Elfbar ve Tugboat denemiş biri olarak benim iyiden kötüye sıralamam:

1- Saltica
2- Elfbar
3- Tugboat
4- Vozol

Vozol'un birçok aromasını denedim hepsinde bir sorun çıktı. Ya boğazımı yaktı ya bir süre sonra aroması azaldı (zaten genelde çok şekerli aromaları var, kısa sürede bayıyor) ya da yanık tadı geldi orijinal ürünler kullanmama ve yeni almış olmama rağmen. Saltica hem kullanım ömrü hem de likit kalitesi ve tat olarak açık ara en iyisi bence.
saltica ve elfbar düşünüyordum sende bunu yazarak kesin bir sonuç vermiş oldun benim için teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var puff almak için internetten mi alayım tütüncüden felanmı?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum evet değmez fakat ben sigara kullanan bir insanım sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum onun yerine puff alacağım nikotin miktarı daha az ve zararı sigaraya göre daha düşük

saltica ve elfbar düşünüyordum sende bunu yazarak kesin bir sonuç vermiş oldun benim için teşekkür ediyorum. Bir sorum daha var puff almak için internetten mi alayım tütüncüden felanmı?
psikiyatri git ismi w ile başlayan bir ilaç verecek içmezsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Elfbar ile başla, başlangıçta elektronik almak saçma.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
elfbar falan hikaye sen beni dinle revenger x al pamuğu elle sarımlı al kanka fennna

Üye
2 HİZMET YILI
çekimli pufflardan almak daha mantıklı gibi, yok pamuk sar yok likit ara uğraş dur

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aromalar
Nasty Juice, Halo , Cosmic Fog , Vapetasia , Element E-Liquids

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Pudding bir ara salticayı çok övüyordu denedim ben de sevdim tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bence pufflara bulaşma değmiyor en babası 2 hafta da bitiyor. e-sigara al rahatına bak.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aroma olarak sıcak çikolatalı hoş ama ağız tadına bağlı biraz da

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
just s eleaf var muazzam aroma olarak yeşil elma

just s eleaf aroma olarak yeşil elma

Süper Üye
3 HİZMET YILI

anladım dostum umarım bırakabilirsin

Üye
2 HİZMET YILI

1- Saltica
2- Elfbar
3- Tugboat
4- Vozol

cool

Puff Bar Banana Ice Flavor:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...