Seçkin Üye
dostum paran varsa zorlama derim bittikten sonra yenisini al eğer tazelersen ptlama ihtmali yükssk
kanka nasıl nikotin yok allah aşkınabende elfbar var daha yeni aldım 5000cekim sıkıntı çıkarır mı
patlar ama guzel kullanmazArkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?
riski var ama kaiteliyse hiçbişey olmaz knkArkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?
Dandikse patlama riski var tabi ki ucuza kaçmamak ve kalitelisini almak lazımArkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?