Puff Bar Patlar Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum paran varsa zorlama derim bittikten sonra yenisini al eğer tazelersen ptlama ihtmali yükssk

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hiçbirşey olmaz kanka ic takıl ama gereksiz bi fiyatı var

Üye
3 HİZMET YILI
aşırı ısınmadığı sürece bir sıkıntı olmaz kankam ancak keşke içmesen be :/

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Burayı oku; Puff bar patlamaz hesaplamasını yaptım 30 dakika sarj edersen sana yetecektir.
ben günde 1 paket içen birisiyim sigarayı bu yüzden bana 30 saat civarı yetiyor sarjı öncelikle böyle anlatmak istedim. Puff barı patlatmak için 10 dakika boyunca sürekli çekmen gerekir ki bunu zaten yapamazsın pamuk yanar, onun öncesinde gece sarja takıp sabah alırsan patlar, 30dk - 1 saat arası şarj kafidir.. Bunun dışında şuan isim vermeyeceğim piyasada 2 adet marka var 2'sininde her türlü ürünü var bende aldım denedim inceledim, 10K'lık olanı kullanıyorum likit doldurarak, içlerini söktüm taktım kabloları kopartmadığınız sürece cihazlar kullanılabilir likit doldururkende pamukları çıkıyor ve o pamuklar c şekline gelebiliyor bir kenarları kesik zaten... pamuğu doldurun üstünü doldurup bırakmayın ve delikten içeriye likit koymayın bunlar bozar cihazı, eğer çıkartırsanız, orada demir boru var onun içindeki pamuğu sargı şeklinde o pamuk onu içine değil likitle ıslatın eğer isterseniz kople pamukları çıkartıp yıkayın kurutun öyle tekrar takın öyle likit koyun daha iyi performans alırsınız...
Sorusu olan comment <3

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende kullanıyorum hiçbir sorun yaşatmadı bana usb type c ile şarj olabilen modelleride mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Patlama tehlikesi yoktur Elf bar değilde Vozol almanı tavsiye ederim

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Puffların çoğunun yapısı likitli olanlar gibi fazla ısınma olduğu zaman çekmemen en mantıklı hareket olacaktır

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
i var, kaliteli bir marka aldıysan bilindik gerisi zor

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?
patlar ama guzel kullanmaz

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Zaten belirli bir sınırda çekebiliyorsun, içindeki pilin mevcut gücü çok fazla değildir diye düşünüyorum. Tabi ki YTD :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?
riski var ama kaiteliyse hiçbişey olmaz knk

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dikkat et kardeşim bizim bir arkadaşta patlama oldu ağzı gözü maf oldu kalite önemli

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
uzun süre içine çekersen ve çok ısındırırsan patlama riski var diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dandikse patlama riski var tabi ki ucuza kaçmamak ve kalitelisini almak lazım

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıyorum çok sık çekersen yakarsın bu da misal 8000 çekimlik bir makinen varsa 1000. çekişte yakarsan 7000 çekim çöp oldu demektir ama patlama riski yok çok çekme ki yakmayasın ona dikkat etmek yeterli

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kesin bir şey soyleyemem ama tadı cok guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...