6 Eki 2020 #1 Atmaca053 A Onaylı Üye Katılım 26 May 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 32 6 HİZMET YILI Hack center dan hile yi başlattığımda star : 6 service error yazıyor açılmıyor ne yapmam gerekiyor.
Çözüm kamaci4444 6 Eki 2020 [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
6 Eki 2020 #2 Siber İnsan Onaylı Üye Katılım 16 Nis 2020 Mesajlar 82 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 6 HİZMET YILI aynısı bendede var neden öyle Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Eki 2020 #3 Siber İnsan Onaylı Üye Katılım 16 Nis 2020 Mesajlar 82 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 6 HİZMET YILI ben banlı değilim ama yinede o çıkıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Eki 2020 #4 Siber İnsan Onaylı Üye Katılım 16 Nis 2020 Mesajlar 82 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 6 HİZMET YILI az önce bide bu çıkıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Eki 2020 #5 kamaci4444 Seçkin Üye Katılım 7 Mar 2017 Mesajlar 527 Çözümler 2 Tepki puanı 28 Ödüller 8 Yaş 27 9 HİZMET YILI [ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
[ERROR: Service Error] Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır. Faceit Ac (Anti-cheat) Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz. Windows Defender Kapatmalısınız. Bunlardan biri olabilir. Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın! Alternatif Çözüm Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)