Shun FR
Seçkin Üye
Zor bir ihtimal ama belli de olmaz tabi 
Çok zor bir ihtimal kov
Kovalamıyorum sadece merak ettim dedim bunu forumda bi paylaşim sizin fikirlenizi almak istedimÇok zor bir ihtimal kovalıyorsun
Hayat sana guzel poyraz onayli üyesin biz hala uğraşıyoruzimkansız ne pubg mobile gibi uc hilesi nede pubg lite coin hilesi beklemeyin bunlar imkansız yani
Mesela hangi oyunlarda ? Soyleyebilir misinGelebiliceğini sanmıyorum. Diğer online oyunlardada aynı durum söz konusu olurdu çünkü.
Zor oldunu biliyorumda sadwce goruslerinizi merak ettim oyun hakkinda eyvallah yinede yorumun icinzor bir az o reis
yani ne demek istiyorsun ben ücretli hile kullanıyorum hocam 335 maç 171 galibiyet 11 Kd var ben seçkin üye olsamda kendi private hilemi kullanıcam umarım sende bir an önce hileyi kullanmak nasip olur isteyen herkeze nasip olur inşHayat sana guzel poyraz onayli üyesin biz hala uğraşıyoruzpubg lite hilesi için
Post automatically merged:
Mesela hangi oyunlarda ? Soyleyebilir misin

eyvallah reis inşallah. Ya simdi şeyden korkuyorum biz 300 yorum yapana kadar hile fixlenmesin ?yani ne demek istiyorsun ben ücretli hile kullanıyorum hocam 335 maç 171 galibiyet 11 Kd var ben seçkin üye olsamda kendi private hilemi kullanıcam umarım sende bir an önce hileyi kullanmak nasip olur isteyen herkeze nasip olur inşEkli dosyayı görüntüle 36053
3 gün sonra sezon bitiyor 3 gün sonra oyuna yeni sezon için güncelleme gelecek max 5 gün içinde fixlencek tüm hileler oyun güncellenince bu Memoryhackers ailesinin yapımcıları serice günceller umarım hile zevkini inş en kısa sürede tadarsınız elin arabı rusu kullanıyor sizin onlardan ne eksiğiniz var inş en kısa sürede kullanmak isteyen herkez kullanır oyun ful hile olursa bile olsun hileli faytlar bile çok güzeleyvallah reis inşallah. Ya simdi şeyden korkuyorum biz 300 yorum yapana kadar hile fixlenmesin ?
Bide aynı durum clash royal icinde geçerli sanirim ondada böyle bir durum vardibazı online oyunlar var clash of clans gibi bunlarda oluyor ama onlarda özel sunucularda olur ama herkez eşit olur oda zevksiz olur
onlar işte hep özel sunucular onlarda google play ile giriş yapamassın sadece quest hesapla giriş yapılıyor ve sıklıkla özel sunucular kapanıyor emekler çöpe gidiyorBide aynı durum clash royal icinde geçerli sanirim ondada böyle bir durum vardi
imkansız diye birşey yoktur mucizeler biraz zaman alırBöyle bir şeyin olması imkansız aga
imkansız hocam imkansız öyle bi hile gelmez sadece esp aim felan olur asla l coin yada uc hilesi gelmez emin olunimkansız diye birşey yoktur mucizeler biraz zaman alır![]()