oyunu su an komple sıldım laptop dan kaldırdım su anban yedıkten sonra spooferla yapman lazım
Post automatically merged:
aynen bende bunu demeye calısıyom guncelensın oyle acıcamnasıl oynarsak oynayalım sonuç ban
oyunu su an komple sıldım laptop dan kaldırdım su anban yedıkten sonra spooferla yapman lazım
aynen bende bunu demeye calısıyom guncelensın oyle acıcamnasıl oynarsak oynayalım sonuç ban
Kötü anlamda demedim hocam benvalla ne taraması bot bıle vurmuyoz ben yedıgımsem herkes yer o kadar dıyeyım
bıde sade gorme
ben yazarken yanlıs ansılıyorum bı sıkayet degıl sadece bılınmesını ıstıyorum m h sonsuz tesekkur yanı anladın
demekki lolden iyi o konuda ama insana baska care bırakmıyolar özellikle takıma hep feeder adamlar geliyorpugb bu aralar hilelere karşı kendini geliştirmiş gibi 2 günde 3 hesabımda ban yedi hile güncellenmeden önce 1 hafta kullandım yemedim güncellendiginden beridir 3 hesap ban yedi
güncenlendiğinden beri hergun oynuyorum ama banlanmadım acaca cok belli ediyor olabilirmisin raport vspugb bu aralar hilelere karşı kendini geliştirmiş gibi 2 günde 3 hesabımda ban yedi hile güncellenmeden önce 1 hafta kullandım yemedim güncellendiginden beridir 3 hesap ban yedi
bızde gecen seneden berı oynuyoz ban yemedıgıysen hll olsun ne dıyeyıım aynısını kullanıyoz bıraz garıp geldı sade ben yesemde tmmda yıyenvar su anBan yedirmiyor bana valla 1 yıl oldu kullananalı
spaw olursa olmuyor mesajları sılınıyorhemen olur mu?
I used sppofer but I got banpu
turkce olsa anlıcazI used sppofer but I got banned
I can't use the ezPubg safe cheatban yedıkten sonra spooferla yapman lazım
oyunu sıldım sora yenıden yuklıcemI can't use the ezPubg safe cheat
bende 1 yılı geçik kullanıyodum sıkıntı yoktu biraz dikkatli kullanmak lazım ben banı hile açıkken yanlışlıkla harita yükledim ban attı direkdaha oncede oynadık 1 yıldır oynuyoz bugunmu fıxlendı derım bence pubg son guncellemesınde yakalanıyorsun
ınan bellı bıle etmıyom bu sefer nasıl yedı bende anlamadımbende 1 yılı geçik kullanıyodum sıkıntı yoktu biraz dikkatli kullanmak lazım ben banı hile açıkken yanlışlıkla harita yükledim ban attı direk
sonuçda hile kullanıyoruz fazla bişey beklenmemeliınan bellı bıle etmıyom bu sefer nasıl yedı bende anlamadım
knka artık eskisi gibi değil sistem direk belli ediyorınan bellı bıle etmıyom bu sefer nasıl yedı bende anlamadım
korkudan oyuna gıremıyoz ban atıyoalrhocam ban yiyor mu yemiyor mu
knka artık eskisi gibi değil sistem direk belli ediyor
yenı gunceleme lazım pubg 2 gun once bı gunceleme geldı ondan sora ban basladıkorkudan oyuna gıremıyoz ban atıyoalr
benım ıkı hesap gıttı bıde dırek 10 yıl atıyolarpugb bu aralar hilelere karşı kendini geliştirmiş gibi 2 günde 3 hesabımda ban yedi hile güncellenmeden önce 1 hafta kullandım yemedim güncellendiginden beridir 3 hesap ban yedi
benım gorusum ezpugm kesın olarak guncelenmesıkorkudan oyuna gıremıyoz ban atıyoalr
yenı gunceleme lazım pubg 2 gun once bı gunceleme geldı ondan sora ban basladı
benım ıkı hesap gıttı bıde dırek 10 yıl atıyolar
naparsan yap yakalanıyor en fazla 1 haftaban yedıkten sonra spooferla yapman lazım