Pugb Mobile hesabım çalındı olaylar olaylar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Herkese selam dostlar bugün lafı uzatmadan konuya gireceğim pugb mobile hesabım bir şekilde çalındı ben pugb mobile hesabımı satıyordum dolandırıldım bir şekilde şahıs benim twitter hesabımı çalıp hesaba girdi hesab'a sadece twitter ve facebook hesabım bağlıydı zaten facebook hesabı kitlenmişti sadece twitter üzerinden giriyordum ardından e posta bağla kısmı boştu ben koymamıştım çocuk twitte hesabımı aldı sonra ben ondan geri çaldım twitter hesabımı ve ardından bütün bilgilerini değiştirdim şuan twitter benim üzerimde facebook da zaten kilitli ama şahıs e postasını bağlamış ne yapabilirim pugb mobile destek ekibine yazdım ilgilenecekler mi bilmiyorum bu e posta bağla kısmından hesaba geri giriş yapabilir mi veya ben bu e postayı geri kaldırabilir miyim ?

NOT: Sadece Bilgisi Olan Arkadaşlar Yazsın Sırf Mesaj Kasmak İçin Yorum Atanları Tek Tek Rapor Edeceğim.

Hesaba giriş yapabiliyorum fakat şahıs e-postasını bağlamış oynamaktan tekrar emek vermekten korkuyorum hesaba.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Pubg mobile yazmışsın zaten ilgilenirlerse eğer alabilirsin senden özel bilgiler isteyeceklerdir onları birebir yaptığın zaman e postanı değiştirirler çözülür iş ama ilgilenirler mi bir bilgim yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Pubg mobile ayarlsr kısmından destek e yaz orda müşteri temsilcisi ilgilenebilir seninle.Daha önce hesabım çalınmadığı için ayrıntısı ayrıntısını bilemem

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
pbg mobile ayarlsr kısmından destek e yaz orda müşteri temsilcisi ilgilenebilir seninle.Daha önce hesabım çalınmadığı için ayrıntısı ayrıntısını bilemem
Kardeşim zaten aynısını yaptım farklı bir yöntem bilen var mı diye yazıyorum buraya boş boş yazıyorsunuz her akıllı insan oyun içi desteğe yazar zaten fakat onlar ilgilenmiyorlar. Yani milletin zamanını burda çalmayın milletin zamanı önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...