multi genre producer
Süper Üye
Herkese selam dostlar bugün lafı uzatmadan konuya gireceğim pugb mobile hesabım bir şekilde çalındı ben pugb mobile hesabımı satıyordum dolandırıldım bir şekilde şahıs benim twitter hesabımı çalıp hesaba girdi hesab'a sadece twitter ve facebook hesabım bağlıydı zaten facebook hesabı kitlenmişti sadece twitter üzerinden giriyordum ardından e posta bağla kısmı boştu ben koymamıştım çocuk twitte hesabımı aldı sonra ben ondan geri çaldım twitter hesabımı ve ardından bütün bilgilerini değiştirdim şuan twitter benim üzerimde facebook da zaten kilitli ama şahıs e postasını bağlamış ne yapabilirim pugb mobile destek ekibine yazdım ilgilenecekler mi bilmiyorum bu e posta bağla kısmından hesaba geri giriş yapabilir mi veya ben bu e postayı geri kaldırabilir miyim ?
NOT: Sadece Bilgisi Olan Arkadaşlar Yazsın Sırf Mesaj Kasmak İçin Yorum Atanları Tek Tek Rapor Edeceğim.
Hesaba giriş yapabiliyorum fakat şahıs e-postasını bağlamış oynamaktan tekrar emek vermekten korkuyorum hesaba.
NOT: Sadece Bilgisi Olan Arkadaşlar Yazsın Sırf Mesaj Kasmak İçin Yorum Atanları Tek Tek Rapor Edeceğim.
Hesaba giriş yapabiliyorum fakat şahıs e-postasını bağlamış oynamaktan tekrar emek vermekten korkuyorum hesaba.