Facebook Hesabım çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar yardım edermisiniz facebook hesabım çalındı GERİ ALABİLİRMİSİNİZ  ????
ÇALAN KİŞİ ADINI Sefa Yağcı olarak değiştirdi  
263 arkadaşım vardı 
inanmayanlar özelden face e posta atabilirim

YARDIM EDİn LÜTFEN

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kardeşim 8 senedir bilişim üzerinde uğraşmışlığım var hackerlikte önceden yapmıştım dilersen alabilirim hesabını +Repide esirgemessen neden olmasın :)

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hesabınızı almanızın yolları vardır.Bu yollarda Facebook üzerinde kullandığınız e-posta ve telefon numarasına erişebiliyorsanız kolay bir şekilde alabilirsiniz.Eğer erişemiyorsanız 3 yolu vardır.
1-Sosyal Mühendislik
Bu yöntem ile karşıdaki kişiyi kandırmanız lazımdır.Bir web adresiniz olmalıdır.Bu web adresine fake Facebook scripti yüklerseniz ve kişiye bir şekilde bu siteyi atarsınız ve eğer url'ye dikkat etmez ise alabilirsiniz.Yahut e-mail cracker ile sahte mail atarak alabilirsiniz.İnandırıcı bir konuşma tarzı ile yazmanız daha iyi olur.
2-Şifre Deneme
Bu yöntem ile Facebook Hesabını bir çok kez deneme yaparak kırmadır.Ama bu program proxy ile çalışması lazım.Proxyleri forumumuzda bulabilirsiniz.Proxyli Facebook Şifre Deneme programını internette Facebook Brute Force v2.0 olarak aratırsanız bulursunuz.
3-Facebook Hatırlama Yöntemi
Bu yöntem ile Facebook'a önceden giriş yaptıysanız şifremi unuttum ve e posta adresi ile seçim yapın ve bunlara erişimim yok dersiniz.Facebook sizi hatırlar ve birkaç arkadaşınızın ismini göstererek size sorar.

İşine yaradıysa + Repi çok görme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...