aimbot yok ki onda.Dwordu kullanmanı tavsiye ederim. Aynı şey benim başıma da geldi. Dworddan yana sıkıntı yok şu anda.
hangi yetkililereıp den veya mac adresınden yemıssın yetkılılere yaz yoksa kurdugun gırıs yapptıgın tum hesaplar hıle acmasan bıle otomatık banlanır
formatla baska sansın yokıp den veya mac adresınden yemıssın yetkılılere yaz yoksa kurdugun gırıs yapptıgın tum hesaplar hıle acmasan bıle otomatık banlanır
yüksek ban riski olduğunun farkındayım ancak başka hesaptan girdiğim ilk maçtan banlanıyorum aimbot kullanmadığım halde esp de çok az belli ediyorum yani bunlar bi kara listeye ıd mi felan yazmışlar heralde hesap açtığım takdirde anında ban atıyorlar . bu arada yazdığın kod nedir? ne için kullanılıyorEzPUBGM hilesinin açıklamasındaki "Yüksek ban riski" yazısı belirtmiş. Bypass'sız lütfen EzPUBGM denemeyin. İlk spoofer atın ardından DWORD kullanın.
Evet Android ID kimliği kara listeye alıyor. Android ID değiştirmek için şu linki spoofer atmanız gerekmektedir.yüksek ban riski olduğunun farkındayım ancak başka hesaptan girdiğim ilk maçtan banlanıyorum aimbot kullanmadığım halde esp de çok az belli ediyorum yani bunlar bi kara listeye ıd mi felan yazmışlar heralde hesap açtığım takdirde anında ban atıyorlar . bu arada yazdığın kod nedir? ne için kullanılıyor
Bypass nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisin?Evet Android ID kimliği kara listeye alıyor. Android ID değiştirmek için şu linki spoofer atmanız gerekmektedir.
999 defa açtığı EzPUBGM ban ile ilgili konuda "Bypass'sız lütfen denemeyin" yazısı olduğu belirttim. Bypass birlikte AndroidEmulatorEx'yi modifiye ederek Gameloop'un kendi anticheat devre dışı bırakılıyor. Böyle detected yada undetected farketmez istediği gibi hile kullanabiliyor. Bu yüzden bypass kullanan kullanıcılar EzPUBGM oynamaktadır. Bypass olduğu herhangi bir ban şansı yok. EzPUBGM ban ile ilgili aşağıda konu bakabilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/ezpubgm-ile-ilgili-sorunu-cozum.270097/
Bypass jefoo.a virüsü olduğundan dolayı maalesef yardımcı olmayız.Bypass nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?