Üye
Herşeyi Düzgünce Yaptım Memory Hackersi Çalıştırdım Pugb Mobile Hilesine Girdim Yükle Çıkmıyor... Sebebi Nedir Acaba
Herşeyi Olduğu Gibi Yaptım Kardeşim Sağ Altta Memory Hackers Videosu Var ya gir oraya dakika 1.30 da yükle çıkıyor ya hilede bende o çıkmıyor işte hileyi yükleyemiyorumNasıl çıkmıyor ? daha açıklayıcı yazar mısın ?
Hemen bakıyorumHerşeyi Olduğu Gibi Yaptım Kardeşim Sağ Altta Memory Hackers Videosu Var ya gir oraya dakika 1.30 da yükle çıkıyor ya hilede bende o çıkmıyor işte hileyi yükleyemiyorum
Kardeşime Anlatayım Herşeyi Yaptım Herşey Tamam Sadece Sağ Altta Video Var ya dakika 1.30 da yükle diyoruz hileyi açmak için işte o yükle bende çıkmıyorbiraz daha detay verirsen hallederiz
I have the same problemI have this problem too
Memory'nin Kendi Videosu var ya kardeşim dakika 1.30 da hileyi yüklüyor ya işte bende yükle çıkmıyor herşeyi yaptım memory uı de var bende hepsinin düzgün yaptım onaylı üye olmam gerekmiyor bence pugb mobile hilesi içinMemory UI kullanmıyor musun ? bahsettiğin videoyu bulamadım
Memory Hackersin Tanıtım Videosu Var ya sağ altta kardeşim orayı izleyip herşeyi yaptım ben önceden de hile kullanıyordum indiriyordum buradan 2 ay önce yine indirdim kullandım tanıtım videosuna gir izle dakika 1.30 yükle kısmı var ya o yükle bende yazmıyor herşeyi tam yaptım ama yükle çıkmıyor yükle yok yanitam olarak ne anlattığını anlayamadım
hiç haberim yok oynamıyorummemory hacker bayağ değişmiş
Post automatically merged:
eskiden böyle değildi
Post automatically merged:
wolftü güncellemesi ne zaman bitecek